Дори ако вие и вашият любим сте много влюбени, винаги

...
Дори ако вие и вашият любим сте много влюбени, винаги
Коментари Харесай

10 начина да се влюбите отново в партньора си

Дори в случай че вие и вашият обичан сте доста влюбени, постоянно има способи да извършите пламъка още по-силен. Това става като си припомняте остарели случки и най-много методът, по който са ви предиздвикали да се чувствате. Здравословно е да възпроизвеждате тези усеща още преди да се почувствате по този начин, че етапа на медения месец от дълго време е изчезнала.
Непрекъснатото намиране на нови способи да се обичате един различен ще ви помогне да извършите връзката си по-силна и… последна. Така че, без значение дали желаете да върнете искрата или да се влюбите още по-дълбоко, тези 10 трика ще ви оказват помощ:
1. Пътувайте дружно
Доказано е, че двойките се усещат опиянени от пътуването до един месец откакто са се върнали. Споделянето на нови прекарвания и пребиваването в друга конюнктура ги кара да се усещат по-близки и това продължава дълго откакто се завърнат у дома. Планирайте почивка дружно или даже единствено локално уикенд бягство.
2. Намерете си общо занимание
Опитайте многообразие от действия като готвене, тичане или каквото и да било друго, от което и двамата се интересувате. Никога не знаете какво ще откриете и кое ще се трансформира в новото ви обичано всеобщо занятие.
3. Пробвайте нещо ново и занимателно
Не се опасявайте да разклатите рутината си и да отидете за нещо напълно друго. Все още можете да имате постоянни срещи, само че не забравяйте да поръсите в някои вълнуващи действия сред тях. Ще бъде занимателно да преживеете нови неща дружно и те ще създадат прелестни мемоари, към които да се връщате по-късно.
4. Говорете си
Кога за финален път и двамата си говорихте с часове, както правехте преди време? Вземете малко вино и обсъдете всичко, което ви идва на разум. Ще се почувствате като остарели времена и ще си спомните какъв брой е добре да говорите с колегата си за неща, разнообразни от това по какъв начин е минал деня ви.
5. Правете нещата, които обичахте да вършиме дружно
Имахте ли седмични кино срещи или място в града, където обичахте да сядате и просто да гледате хората? Ако тези неща са в предишното, върнете ги назад! Някои от тези ранни усеща ще се появят още веднъж и ще бъде занимателно.
6. Правете импровизиран секс
Не се мързей за интимността. Уверете се, че сте траяли да показвате един на различен какъв брой луди сте един по различен и не позволявайте това да остане в предишното. Направете нещо непринудено като секс или просто натискане в колата, с цел да разпалите пристрастеностите. Дори и дребните признаци на любов могат да изминат дълъг път, когато са непредвидени.
7. Организирайте си срещи непрекъснато
Вместо да си готвите вечеря, облечете се и излезте на среща в някое ново заведение. Тръпката от новото плюс гласенето за излизането могат да ви донесат пеперуди в стомаха като че ли още веднъж сте на първа среща.
8. Правете си изненади
Те не би трябвало да бъдат екстравагантни жестове. Опаковайте чанта с храна и игри за отпускащ следобяд в парка или запълнете хола със запалени свещи. Вашият сътрудник ще го хареса, каквото и да е, тъй като демонстрира, че мислите за него.
9. Поинтересувайте се от неговите ползи
Следващия път, когато сътрудникът ви излезе да играе баскетбол или да йога, отидете с него. Привлекателно е да го виждате в по какъв начин го прави и ще бъде прелестно да научите какво го вълнува. Той също ще оценят обстоятелството, че сте се постарали, с цел да дойдете, даже в случай че това е нещо, от което не сте персонално заинтригувани.
10. Правете проекти за бъдещето
Създайте лист с мечтаните ваканции, които желаете да организирате, или направете взаимен проект на плановете, които желаете да поемете. Това ви дава по едно и също време нещо, което да очаквате дружно и да работите по него дружно.


Етикети:
Предишна Случайна вест ОЩЕ ОТ Любопитно  5-те аргументи, които демонстрират за какво всички обичат дамите Лъв 5-те аргументи, които демонстрират за какво всички обичат дамите Лъв  Пътничка в аероплан изсуши гащите си пред всички (ВИДЕО) Пътничка в аероплан изсуши гащите си пред всички (ВИДЕО)  Кралица Елизабет II - за първи път на Британската седмица на модата Кралица Елизабет II - за първи път на Британската седмица на модата  Хората, носещи тези имена, са най-умните в света Хората, носещи тези имена, са най-умните в света  Дневен хороскоп за 21 февруари Дневен хороскоп за 21 февруари Интервю Още Теодор Ушев: Изкуството би трябвало да има резултата на граната " Молотов "
Номинираният за " Оскар " режисьор и аниматор Теодор Ушев е в...
Миналото на Путин - ужасното детство ли го е трансформирало в нечовечен Кметът на Монтана: " Горещите картофи " от 7 държавни управления и 9 парла Има по какъв начин да бъде уволнена без проблем биещата деца възпитателка в Директорът на РЗИ-Смолян: На всеки 2 дни 3-ма индивида от региона коментара 0 Коментара Кафене добави коментар добави коментар Име: Всички Мъж Жена Защита: Избери типаж  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Избери страст  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Стари аватари  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Вашият коментар Затвори Коментирай
Екипът на actualno.com ви благодари, че употребявате кирилица за вашите мнения. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и персонални нападки, или обиди на расова, полова, етническа или верска основа, той ще бъде заличен от модератора на уеб страницата.
Най-стари Най-нови Най- Най- НАЙ-СПОДЕЛЯНИ  missing image Нова Фейсбук мистерия “кой е с предимств...
Фейсбук полемиката, за това кой с е преимущество при разнообразни обстановки на пътя, продължава с цялостна мощ. Периодично в обществените мрежи...
Първите растения са се появили пред 500 мл... Затвориха границата, минаването през всичк... Надзирателите и чиновници в правосъдната охра... Караянчева: Европейски Съюз ще завоюва от присъединяван... НАЙ-ЧЕТЕНИ  missing image Дневен хороскоп за 21 февруари
Овен Предстои ви ден, в който ще деянията изключителна прозорливост и храброст. Все отново бъдете рационални. Спазвайте границите на разумн...
Студентка от Пловдив скандализира Фейсбук... Бившият национал Георги Марков умря Мъж се барикадира в къща в тополовградскот... Русия призна за " няколко десетки " ранени п... НАЙ-КОМЕНТИРАНИ  missing image Партията на Местан желае в учебните заведения да с...
В българските учебни заведения не е обезпечен отговарящ статут и условия за проучване на майчиния език. Ние сме " за " подобен да се учи като зад...
Елена Йончева ще съди Цветан Цветанов за к... Скоро: Задължително обучение и за четир... Москов видя в " Да, България " съвременна левиц... Жяблянов към този момент не е зам.-председател на Народно събрание,...  www.expert.bg  Ще построяваме жп инфраструктура по Коридор 10 дружно със Сърбия Ще построяваме жп инфраструктура по Корид...  Платеното паркиране в София няма да нараства Платеното паркиране в София няма да поск...  Борисов желае да се направи Борисов желае да се направи " скъпа зона "...  Радев наложи несъгласие на закона на Пеевски за КТБ Радев наложи несъгласие на закона на Пеевски з...  www.iwoman.bg  Тервел Пулев: Вече съм Магистър по Право Тервел Пулев: Вече съм Магистър по Право  Всичко, което би трябвало да знаете за Великденските пости Всичко, което би трябвало да знаете за Великд...  Василена Гръбчева разкри дали към момента е с Антон Хекимян Василена Гръбчева разкри дали към момента е...  Дари остарели облекла, с цел да бъдат преобразени за добра идея Дари остарели облекла, с цел да бъдат видоизменен...  http://www.sportlive.bg  Сани Жекова: Нашата задача е да произвеждаме повече спортисти за международни триумфи Сани Жекова: Нашата задача е да произвежд...  Петричев: Лудогорец ще направи мощен мач, поучавам всички да гледат в четвъртък Петричев: Лудогорец ще направи мощен мач...  Челси и Байерн Мюнхен влизат в спор за 19-годишен Челси и Байерн Мюнхен влизат в спор за 1...  Конте: Близко бяхме до това да създадем съвършен мач против Барселона Конте: Близко бяхме до това да създадем... Интервю Още Теодор Ушев: Изкуството би трябвало да има резултата на граната " Молотов "
Номинираният за " Оскар " режисьор и аниматор Теодор Ушев е в...
Миналото на Путин - ужасното детство ли го е трансформирало в нечовечен Кметът на Монтана: " Горещите картофи " от 7 държавни управления и 9 парла Има по какъв начин да бъде уволнена без проблем биещата деца възпитателка в Директорът на РЗИ-Смолян: На всеки 2 дни 3-ма индивида от региона Нови Най-четени Най-коментирани 10 метода да се влюбите още веднъж в колегата си... 17 0 5-те аргументи, които демонстрират за какво всички обичат дамите Лъв... 33 0 Пътничка в аероплан изсуши гащите си пред всички (ВИДЕО)... 50 0 Ще има инспекция за присъединяване на възпитаници в протест в поддръжка на кмета н... 65 0 Въпреки рецензиите Германия продължава депортирането на отхвърлени канд...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР