Дори ако природата не е надарила жената от тази зодия

...
Дори ако природата не е надарила жената от тази зодия
Коментари Харесай

Жената-Водолей е невероятна! Пърхащата пеперуда на хороскопа

 жена-Водолей

Дори в случай че природата не е надарила дамата от тази зодия с класическа хубост, тя въпреки всичко ще се откроява на фона на останалите. Тя наподобява на екзотична пеперуда, освен това освен по своята осанка, само че и по темперамент. Досетихте ли се коя е тя? Разбира се, че това е жената-Водолей!

Обаятелна и привлекателна

Просто е невероятно да не забележиш жената-Водолей! Тя е изключителна персона, неподражаемо елегантна както в облеклото си, по този начин и в своите изявления. Тази екстравагантна лейди има освен жанр, само че и гений. Ето 5 аргументи за какво е невероятно да бъде забравена жената-Водолей:

1. Тя е необикновено забавен събеседник

Жената-Водолей не е единствено доста привлекателна! Тя е доста ефикасна и в диалозите. Тази хубавица е способна да поддържа всеки мъжки диалог (от политика до спорт), по тази причина е необикновено забавна събеседничка.

2. Умее да намира метод на практика към всеки

Във всяка възраст Водолейката е мъдра и толерантна. До нея всеки мъж се усеща удобно. Вътрешния свят на колегата я интересува доста повече от неговата осанка и дебелина на портфейла. Освен това, дамата от тази зодия има удивителното умеене да с еприспособява към всевъзможни условия на живот.

3. Тя пробужда ловния инстинкт в мъжете

Тъй като жената-Водолей е невороятно свободолюбива, не е толкоз елементарно да я уловиш в мрежите на брака. Тя има огромен кръг от другари и необикновено увлечение към пътешествията. Опитай се да я хванеш!

4. Тя знае какво е верността

Предаността на Водолейката към мъжа, който в действителност обича, е безгранична. Но даже в брака тя ще изисква избрана независимост за себе си.

5. Пада си малко вещица 

Практически всяка представителка на този знак умее да предугажда събитията. Много „ пророчества “ на Водолея рано или късно се сбъдват. Точно такива жен най-често са изгаряли на кладите в Средновековието!

Ако ви е нужна ефектна и остроумна партньорка, с която в никакъв случай нямма да ви е скучно, то търсете жена-Водолей. Тази пърхаща пеперуда на хороскопа знае по какъв начин да удиви своя мъж. Дори след 20 години фамилен живот!

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР