Дори ако някой създаде сексуално явен фалшив образ, наречен deepfake“,

...
Дори ако някой създаде сексуално явен фалшив образ, наречен deepfake“,
Коментари Харесай

Създателите на фалшиви сексуални изображения могат да бъдат изправени пред затвор съгласно новия закон, похвален от звездата от Love Island

Дори в случай че някой сътвори полово очевиден подправен облик, наименуван „ deepfake “, без да има намерение да го показа, той ще извърши закононарушение, в случай че те желаят да причинят „ паника, оскърбление или страдалчество на жертвата “, съгласно Министерството на правораздаването.

Кали Джейн Бийч, деятел и някогашен играч на Love Island, сподели: „ Това ново закононарушение е голямо стъпка към по-нататъшно подсилване на законите към deepfakes за по-добра отбрана на дамите. "

Изображение: Звездата от Love Island Кали Джейн Бийч беше жертва на deepfake порнография. Снимка: AP

Звездата от „ Островът на любовта “ откри свои изображения онлайн, които бяха „ изкривени “ и подправено голо тяло, насложено от горната страна.

„ Приликата на това изображение беше толкоз реалистично, че всеки с пресни очите щяха да одобряват, че този генериран от изкуствен интелект облик е действителен, когато не беше, все пак аз към момента се усещах извънредно афектирана ", сподели тя пред списание Glamour.

" Личният живот, достолепието и идентичността...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР