допусна първа загуба при Ралф Рангник - 0:1 от Уулвърхемптън

...
допусна първа загуба при Ралф Рангник - 0:1 от Уулвърхемптън
Коментари Харесай

11 играчи искат да напуснат Юнайтед! "Рангник става Солскяер"

позволи първа загуба при Ралф Рангник - 0:1 от Уулвърхемптън във Висшата лига, и то вкъщи - на " Олд Трафорд ". На Острова " Мирър " написа, че немският експерт се бори да сплоти съблекалнята на тима, само че и че на доста играчи към този момент им е писнало и желаят да си вървят.
Посочват се цели 11 футболисти на брой, които нямат предпочитание да останат в клуба. Сред най-недоволните са Джеси Лингард, Дони ван де Беек, Ерик Баи и Дийн Хендерсън. Последният желае да напусне, само че Рангник отхвърля да го пусне.
Оле Гунар Солскяер бе упрекван в това, че си има любимци, а в този момент немският експерт, който пристигна на мястото му, среща същия проблем, осведоми още " Мирър ". Освен това футболистите не са изключително удовлетворени от ръководенето на Ралф, както и неговите тактики, като не са и впечатлени от качеството, което оферират неговите асистенти.

" Не е добре. Атмосферата е доста неприятна и наподобява като че ли ще има огромни проблеми за Манчестър Юнайтед " - източник на " Мирър " разяснява пред изданието каква е обстановката при " алените дяволи ". Към момента тимът е на седма позиция във Висшата лига - на четири точки от топ 4.
За проблеми в клуба загатна и футболист на " дяволите " още след загубата от Уулвърхемптън. Тогава .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР