Допускам варианта да си спазим думата – Ники Денков да

...
Допускам варианта да си спазим думата – Ники Денков да
Коментари Харесай

Петков жегна Делян Добрев: Помагал ли е на войната като зарежда говриво от Лукойл?

Допускам разновидността да си спазим думата – Ники Денков да си даде оставката, Мария Габриел да стане министър председател. Това сподели пред публицисти съпредседателят на " Продължаваме промяната "  Кирил Петков.

" Като си си дал думата, я спазваш. Николай Денков е споделил, че ще подаде оставката си на 6-и март и аз го поддържам. Трябва да приказваме за това какво ще реализираме за България в идващите 9 месеца – това е задачата.

Прекалено доста приказваме за позиции. Истинският въпрос е какво желаеме да се случи през идващите 9 месеца като действителни дейности, промени и позитивни дейности за българските жители.

На базата на поставените цели би трябвало да кажем каква желаеме да бъде структурата на държавното управление по този начин, че да има непоклатимост, с цел да се реализиран тези цели. Темата за ротацията е толкоз значима, колкото тази за регулаторите, дори те са по-важни ", добави той.

Петков отговори и на изказванието на Делян Добрев от ГЕРБ, че за по-малко от две години България е платила над 10 милиарда на режима на Путин. 

" Този въпрос даже не знам дали да го разясня. От една година чувам за левчета, милиарди. Всички знаем, че тези тези дори са неактуални. Моят въпрос към Делян Добрев е дали е заредил резервоара си на бензиностанция на " Лукойл " и по този метод е подкрепил ужасния режим на Путин?

Знаем, че когато войната стартира, ние нямахме никакви други благоприятни условия за доставка. Успяхме да създадем по този начин прекъсването на дерогацията, с подобен равномерен интервал, че да не се усети придвижването на цените. Всички знаехме, че в случай че беше се случило за три дни, щяхме да внесем стрес в системата ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР