Допреди няколко дни малко хора бяха чували за Катрин Йорданова.

...
Допреди няколко дни малко хора бяха чували за Катрин Йорданова.
Коментари Харесай

Катрин, която фучи с 256 км/ч, разнасяла по 3500 пратки като куриер в Берлин


Допреди няколко дни малко хора бяха чували за Катрин Йорданова. Днес даже да не помнят името на Мис Силикон, всички знаят, че плеймейтката фучи по автомагистралата с 256 км/ч (116 км над разрешената скорост). Факт, с който неизвестно за какво 23-годишната силиконка гордо се хвали и на почитателите си в инстаграм.

Катрин снима километража, до момента в който държи кормилото на първокласен мерцедес с една ръка, а видеото е озвучено от ария на попфолк певицата Преслава. Така Мис Силикон в действителност прави две нарушавания едновременно - надвишава скоростта с доста над допустимото и употребява телефон, до момента в който кара.

Плеймейтката е родена във Варна през 2000 година и очевидно има пристрастеност към бързите коли. Често се снима до скъпи возила. В профила ѝ виждаме фотоси с мерцедес (вероятно същия, с който се е снимала), ауди и БМВ - всичките спортни и способни да развият скоростта от видеото, което я вкара в новините.
 Видеото, което сама си пусна Катрин Йорданова, е снимано на Автомагистрала Видеото, което сама си пусна Катрин Йорданова, е снимано на Автомагистрала " Тракия ", където разрешената скорост е 140 км/ч КАДРИ: Инстаграм/katrinyoranova07 
Страстта към шофирането евентуално води Катрин към работата ѝ, преди да стане Мис Силикон. Неприятна преживелица през 2020 година я кара да напусне България и да се откри в Берлин. След сдърпване на бензиностанция тогава плеймейтката и тогавашният ѝ другар са пребити на кръстовище във Варна.

“Избиха ми зъбите посред бял ден. Отпред нямах нищо! Видимо бяха надрусани, варненски мутри

Четири месеца се хранех със сламка. Бях извънредно зле и доста мъчително го претърпях ”, споделя тогава пред “България Днес ” Йорданова.
 Плеймейтката постоянно се снима до скъпи коли Плеймейтката постоянно се снима до скъпи коли   Катрин Йорданова евентуално има пристрастеност към спортните коли Катрин Йорданова евентуално има пристрастеност към спортните автомобили 
Те съумяват да осъдят побойниците и с парите от компенсацията Мис Силикон оправя усмивката си. В Берлин двамата работят като куриери. Тогава Катрин е едвам на 19 година, само че се хвали, че работата ѝ носи положителни приходи - сред 2000 и 3000 евро на месец. По това време тя се надява със извоюваните пари да може да отвори фризьорски салон и да упражнява специалността, която е приключила, преди да напусне страната. По-късно куриерският бизнес в Германия се трансформира в фамилен - включват се братята и родителите на Йорданова.

“Разкарвала съм до 3500 колета на месец. Всичко зависи от това какъв брой работиш. Използвам или служебния бус, или този на моя другар. Возила съм и колета, по-големи от мен ”, споделя тя.
 Йорданова има доста фотоси със скъпи коли в профилите в обществените си мрежи Йорданова има доста фотоси със скъпи коли в профилите в обществените си мрежи 
Едва на 19 година взе участие в състезанието Playmate Of The Year, а през 2022 година става носителка на купата “Мис Силикон ”.

Още през 2021 година споделя, че не е обвързана, а в търсене на съвършения мъж. Представя си го като алфа-мъжкар и финансово постоянен, с цел да може да гледа добре фамилията си. “Красив и богат ”, обобщава плеймейтката.

В момента статусът ѝ в обществените мрежи е “обвързана ”, само че силиконката не показва името на половинката си. В инстаграм профила си има фотоси с няколко мъже, само че не излиза наяве кой е завладял сърцето ѝ.
 В гърдите си Катрин има 820 кубика силикон, както и хиалурон в устните В гърдите си Катрин има 820 кубика силикон, както и хиалурон в устните 
В гърдите си има 820 кубика силикон, както и хиалурон в устните, а в обществените мрежи не крие апетитните си форми. Въпреки че постоянно обитава в България, Йорданова назовава Берлин My sweet home (моя сладостен дом).

От фотоси и видеа, споделени в обществените мрежи, излиза наяве, че с изключение на скъпите коли Катрин обича щурите купони и да пътува. Плеймейтката ловко съчетава фитнеса с купонясването в лимузини и дишането на балони с божествен газ по родните нощни заведения. Има куче, което се споделя Кеш, и по фотосите проличава, че е на всички места с нея - в колата, в заведения за хранене, кафенета и първокласни магазини.
 Катрин и кучето й Кеш, на заден декор още веднъж се вижда бърз автомобил Катрин и кучето й Кеш, на заден декор още веднъж се вижда бърз автомобил 
В Германия няма ограничение на скоростта по автомагистралите, но за нейно съжаление в България не е по този начин

Влечението към бързите скорости обаче може да я вкара в пакост. Адвокати желаеха прокуратурата да проверява миската след скандалното видео, само че се оказва, че доказването в съда единствено от фрагментите на Йорданова ще е мъчно. Ако виновността ѝ въпреки всичко бъде потвърдена, Мис Силикон може да бъде осъдена с до две години затвор.

Пътни специалисти разясниха, че това не е първият случай, в който младата миска кара с висока скорост. Тя обаче явно не се тормози от обстоятелството, че е коментирана горещо в обществените мрежи.

“Не разбирам, в случай че си изпил една ракия - взимат ти колата, тъй като си рисков за другите. А когато тази кара с 260 км/ч, не е ли рискова за другите? ”, “Отнемане на книжката и колата ” и “Ще убие някой почтен ” са единствено част от мненията в обществените мрежи във връзка видеото.
 Плеймейтката е постоянен клиент на фитнес залата Плеймейтката е постоянен клиент на фитнес залата 
То беше оповестено на стори в инстаграм (функция на приложението, при която каченото видео или фотография изчезва след 24 часа). В понеделник, когато клипът плъзна из мрежите, той към момента бе разполагаем в профила на Йорданова. Тя не го изтри, а даже направи пошъл коментар по тематиката в профила си в ТикТок.

“Имам въпрос към всички мъже.  Вие с мен ли ще си ги мерите?

Да, окей, комплексирани сте - карам яка кола, имам пари, но това не значи, че би трябвало с мен да си ги мерите. Аре, намерете си някво обикновено занимание, а не да ми пишете мнения. Марш на работа ”, споделя Катрин, а в профил се чува женски смях.

В профила ѝ има още видеа, в които кара рисково - на едно от тях Йорданова кара с над 85км/ч в обитаемо място, където разрешената скорост е 50 км/ч.
 Йорданова си пада по купоните в родните нощни заведения и известното дишане на балони с божествен газ Йорданова си пада по купоните в родните нощни заведения и известното дишане на балони с божествен газ 
По всичко проличава, че плеймейтката обича колата си и да прекарва време в нея. Тя качва доста клипове, в които кара - най-вече на фона на попфолк музика. В някои от тях насочва послания към почитателите си.

“Един мъж няма ли кеш, не ми го хвали, окадар ”,

споделя тя в клип, сниман в мерцедеса, а по-късно камерата се измества, с цел да покаже скъпото возило от вътрешната страна. Последният израз е турски и значи това е всичко или нищо повече.

В други фрагменти силиконката размята коса и си припява гръцка ария, до момента в който кара. Попфолк музиката наподобява, също е пристрастеност на Мис Силикон. Тя постоянно качва видеа и фотоси с известни певици от сектора - Теди Александрова, Ария и други, както и фрагменти, на които танцува предизвикателно. В ТикТок профила ѝ даже има видео, на което си припява известна чалга ария, кара и развява банкноти от 50 лв..
 Кадри от рождения ден на Кадри от рождения ден на " Мис Силикон ", който е отпразнувала с празненство в лимузина 
Вероятно обаче у нас миската ще се размине даже без санкция. Експерти разясняват, че в случай че плеймейтката не е засечена или снимана с камера, то единствено от видео мъчно би се потвърдило кой е карал автомобила сега на снимане.

Но сходен случай от декември в действителност демонстрира, че наказване е допустимо. Тогава кметът на София Васил Терзиев издейства 3000 лв. санкция за дрифтър в пешеходната зона до храма “Свети Александър Невски ”. Дрифтът беше сниман на видео и публикуван в обществените мрежи от очевидци на случката, водачът беше издирен, санкциониран и оставен без брошура. Разликата сред двата случая на рисково шофиране е, че Катрин Йорданова сама снима нарушаването си и го популяризира неведнъж в обществените мрежи.
 Йорданова и попфолк певицата Теди Александрова Йорданова и попфолк певицата Теди Александрова 
След като абсурдът се развихри освен по новините, само че и в интернет, Катрин за малко се покри от обичаните си обществени мрежи. Издържа до онзиден, когато показа с феновете си по какъв начин чества с двама мъже. Единият е брат ѝ, а за другия се твърди, че е гадже на участничката в състезанието “Мис Плеймейт ”. Компанията е в първокласен ресторант, излиза наяве от изявленията на хубавицата.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР