Допреди две години слушалките за конферентни срещи бяха изключително нишов

...
Допреди две години слушалките за конферентни срещи бяха изключително нишов
Коментари Харесай

Запознайте се с краля на слушалките за видеосрещи - Poly Voyager Focus 2 -

Допреди две години слушалките за конферентни срещи бяха извънредно нишов артикул. Пандемията и все по-популярния модел за работа от у дома ги трансформира в нужда за от ден на ден хора. Причината е, че профилираните аксесоари могат да дават голям брой преимущества, по отношение на тези за гейминг или за музика, да вземем за пример и да обезпечат по-голяма работливост на участниците в онлайн събития или работни срещи.

Конкретно, при слушалките за конферентни диалози, един от водачите в относително високия клас е. Те ще ви обезпечат безупречна работа в условия на дълга поредност от срещи, както и удобно преживяване при слушане на музика в офиса или гейминг у дома. Слушалките са напълно безжични и могат елементарно да се свържат с вашия смарт телефон, преносим компютър, настолен компютър или таблет. Като според от модела и ситуацията могат да обезпечават връзка до 89 метра от устройството.
Дизайн и комплект


Poly Voyager Focus 2 разчита на типичен дизайн – тънка и лека рамка, представители с комфортни меки „ възглавнички “ и преносим микрофон, който може да се подвига и смъква. Наушниците са комфортни, направени от memory пяна и мека кожа от външната страна за издръжливост и комфорт. Слушалките са с изчистен черен цвят и комбинират здрава пластмаса с железна рамка, с омекотена лента за глава, която обезпечава по-стабилно фиксиране. Voyager Focus 2 са леки и компактни с тегло от 175 грама и постоянна цялостна направа, която подсигурява надеждно прилагане за дълъг интервал от време.

Комплектът с изключение на слушалките, включва някои екстри за по-лесно предпазване и работа с тях. Poly Voyager Focus 2 са напълно безжични, без опция за потребление на кабелно свързване и по тази причина към тях е включено зарядно устройство. То е плътно, сгъваемо и дублира ролята на подложка за слушалките. Ако сте го не запомнили или предпочитате да не се затрупвате с джаджи в придвижване, можете да ги заредите и посредством общоприет Micro USB кабел. Той също е включен в комплекта.

Получавате още USB Type A модем за Bluetooth връзка, с който да свържете преносимия компютър или компютъра си, в случай че той не разполага с такава алтернатива. Последният аксесоар е компактна мека чантичка за по-лесно и безвредно предпазване на слушалките и целия комплект. В нея има и особено джобче за Bluetooth модема.
Управление и възможности


Моделите  имат бистър тон, макар компактния си размер. Независимо от обстоятелството, че слушалките са върху ухото (On Ear), а не го обгръщат изцяло, като плътните On Ear разновидности на пазара. Това не значи, че те не употребяват интензивно шумопотискане (ANC). Voyager Focus 2 са създадени с усъвършенствана хибридна технология, при която равнищата на звук се контролира в три степени – мощно, едва и изключено, като обезпечават по-комфортни диалози.



Слушалките са основани с концепцията за диалози – телефонни, видео, конферентни. В дясната слушалка са ситуирани всички бутони за ръководство. В страничната рамка е слайдъра за включване, изключване и свързване, както и жака за зареждане. Пак там, само че в горната част има втори слайдър, с който се контролират равнищата на шумопотискане (ANC). На външния панел са ситуирани три бутона – два за ръководство на звука и трети централен. Последният е мултифункционален, с който може да се стопира и пуска музика, да се одобряват или автоматизират позвънявания и други

Серията Voyager Focus 2 предлага и модели сертифицирани от платформите Microsoft Teams и Zoom. Като моделите с Microsoft Teams разполагат с бутон и знак на Teams за вести като пропуснато гласово известие и започване на среща. Разполагането на всички контролери в дясната слушалка трансформира Poly Voyager Focus 2 в елементарен за приложимост и то единствено с една ръка. Върху микрофона има малко алено бутонче, което служи за бързото му заглъхване. Той е екипиран с спомагателна функционалност, с която с леко натискане и доразвъртане нагоре, може да се трансферира от лявата страна. По този метод, слушалките могат да се извърнат (дясната става лява) и да се употребяват пълноценно и от левичари. 



Изцяло безжични, Poly Voyager Focus 2 имат батерия, която устоя към 19 часа работа. Това им обезпечава към два общоприети работни дни живот без зареждане. Качеството на звука е в действителност високо, като стават освен за диалози, само че и за слушане на музика и за игри. Слушалките са лесни и приятни за приложимост и извънредно комфортни за дълготрайно носене и потребление. Те са ориентирани главно към работа и диалози и оферират чудесно шумопотискане. Voyager Focus 2 са отличен избор за дълги конферентни срещи, като серията предлага модели с или без включена стойка (база), както и версия, сертифицирана от Microsoft Teams.

Друг аксесоар насочен към конферентни диалози е премиум серията. Тя обезпечава първокласен тон за разнообразни работни срещи и слушане на музика в дребни, междинни и огромни пространства. Разработени са с стилен дизайн и интуитивни функционалности, че чувате идеално останалите, както и те чуват вас, без странични шумове или ехтене. Poly Sync са съвместими с най-популярните платформи за онлайн диалози и могат да се свързват безжично с безграничен брой устройства.

Poly Voyager Focus 2 и Poly Sync Family могат да бъдат закупени от – оторизиран представител на необятна гама аудио и видеоконферентни устройства и техника.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР