Допълнителните машини скараха двамата основни, според социолозите, претенденти за поста

...
Допълнителните машини скараха двамата основни, според социолозите, претенденти за поста
Коментари Харесай

Радев и Герджиков в задочен спор за скандала с машините за гласуване

Допълнителните машини скараха двамата съществени, съгласно социолозите, кандидати за поста президент на България.

Предизборната акция събра в Хасково Румен Радев и Анастас Герджиков. До спор сред двамата не се стигна, само че и те си размениха задочно реплики за компанията доставила машините и подозренията за изборни нарушавания на вота в неделя.

„ Според мен няма никакъв мотив за терзание. И ЦИК, и Министерство на вътрешните работи излязоха със своите изказвания. ще се произнесе. А що се отнася до машините, аз мисля, че притежателят на компанията, той би трябвало да даде пояснение защо са му тези машини. Важното е, че те са изолирани, цялата история е проследена. Но Вие знаете, до момента в който кой мародерстваше България, господин Борисов наля милиони в същата компания, и кой надлежно направи по този начин, че по време на неговото ръководство, се негови контракти направи от тази компания да зависят доста неща в страната “, съобщи Румен Радев.

„ Ние не знаем нищо за тези машини. Може да ни дават всевъзможни почтени пояснения, само че ние би трябвало да научим цялостната истина, тъй като постоянно ще останат съмненията, че тези избори са били нагласени или предрешени “, съобщи Анастас Герджиков.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР