Допълнителни патрули на „Пътна полиция“ са мобилизирани по трасето между

...
Допълнителни патрули на „Пътна полиция“ са мобилизирани по трасето между
Коментари Харесай

Допълнителни патрули ще кръжат между Враца и Монтана заради мача Ботев - Левски

Допълнителни патрули на „ Пътна полиция “ са мобилизирани по трасето сред Враца и Монтана – по обходните направления през Криводол и през Сумер, с цел да подсигуряват безвредното напредване на коли и камиони по време на ремонта на моста край Краводер, това заяви Атанас Петков, шеф отдел „ Охранителна полиция “ в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца. Той добави, че поради комплицираната процедура, при която се издават разрешителни за изкуствени загради от вида „ полегнали служители на реда “, такива не са инсталирани по улиците в Криводол, където минава главният трафик от тирове сред Видин и София.
В неделния ден, когато е гостуването на „ Левски “ на „ Ботев “, само че мачът ще се играе в Монтана, са планувани специфични ограничения, дадоха обещание още от полицията. Всеки рейс с почитатели, за който има информация, ще бъде съпроводен от патрулни коли, с цел да се обезпечи безвредното напредване на ентусиасти.
Вероятността трафикът да бъде усложнен от тирове отпада, защото по същото време има възбрана за придвижване на тежкотоварни камиони по първокласните пътища в страната, припомниха от полицията.
Припомняме, че в неделя, от 18:30 ч., на стадион „ Огоста “ в Монтана врачанският "Ботев " ще изиграе първото си „ домакинство “ за сезона в Първа лига. Съперникът е "Левски ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР