Допълнителни часове по пътна безопасност ще бъдат заложени в учебната

...
Допълнителни часове по пътна безопасност ще бъдат заложени в учебната
Коментари Харесай

Въвеждат задължителни часове по пътна безопасност в училищата

Допълнителни часове по пътна сигурност ще бъдат заложени в образователната стратегия наесен. Това заяви през днешния ден просветният министър Красимир Вълчев и добави, че сега образованието се организира в часа на класа и е заложено от първи до 12-ти клас, заяви БНР.

Осмокласници от столичното 51-во учебно заведение " Елисавета Багряна " одобряват концепцията възторжено. " Важно е тъй като, доколкото съм гледала новините, има ужасно доста катастрофи по пътя…Буквално виждала съм, когато съм ходила на отмора, по какъв начин се блъскат в камъни ", обявиха някои от децата.

Просветният министър означи, че образованието стартира още от детската градина и даже е заложено в тактиката за възпитателната работа в просветителните институции. По думите му пътната сигурност би трябвало да бъде изучавана освен в часа на класа, само че и по други образователни дисциплини.

" Това образование е доста значимо, резултатите от него не можем да ги забележим, те ще се отразят в по-малко произшествия и произшествия в бъдеще ", сподели Красимир Вълчев.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР