Допълнителна проверка за изясняване на обстоятелствата около вчерашната катастрофа с

...
Допълнителна проверка за изясняване на обстоятелствата около вчерашната катастрофа с
Коментари Харесай

Разследват кой е причинил автомелето с 8 ранени край Пловдив

Допълнителна инспекция за изясняване на събитията към вчерашната злополука с три автомобила и 8 ранени на пътя сред Граф Игнатиево и Труд е подхванала пловдивската полиция.
 
Мъжът, който т върди, че е карал автомобила, провокирал злополуката, е задържа н за 24 часа. По данни на очевидци обач е той не е бил зад кормилото на колата. Действията по следствието се следят от прокуратурата.
 Разследват кой е предизвикал автомелето с 8 ранени край Пловдив Лалка Златанова, Дарик Пловдив

Сигналът за тежкия пътен случай е получен към 15.30 часа през вчерашния ден. Според първичната информация а втомобил „ Мазда “ не е спазил отдалеченост и е блъснал откъм гърба автомобил „ Рено “ , след което навлязъл в лентата за насрещно придвижване и се е блъснал във „ Форд “ . В болница за оказване на незабавна здравна помощ били превозени 41-годишният водач и пасажери на 12 и 14 години от втората кола, 34-годишната лидерка на третия автомобил и пътуващите с нея 60-годишен мъж, 54-годишна жена и деца на 5 и 2 години.
 
Алкохолните проби на двамата водачи са негативни. С дрегер е тестван и 27-годишен пловдивчанин, декларирал, че той е управлявал лекия автомобил „ Мазда “. Резултатът е негативен, само че последвалата инспекция за приложимост на опиати дала позитивен резултат.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР