Допълнителна експертиза ще изяснява бил ли е в състояние на

...
Допълнителна експертиза ще изяснява бил ли е в състояние на
Коментари Харесай

Искат нова експертиза за убийство на АМ Струма

Допълнителна експертиза ще обяснява бил ли е в положение на афект Емил Първанов- Ембака по време на екшъна на Автомагистрала „ Струма” край Сандански, при който бе погубен легионерът Николай Чивиев.

Това взеха решение преди малко благоевградските окръжни съдии, мотивирайки се с несъгласие сред двете експертизи, направени от психиатри и психолози.

В първата, направена от благоевградските специалисти, се твърди, че по време на случая Ембака е бил в положение на афект, провокиран от експанзията на Чивиев, а във втората, готова от столичните експерти, се твърди противоположното – че не е бил обиден.

Магистратите постановиха новата експертиза да бъде направена от столичните движимости лица, които се оказа, че не са провели персонално изявление с Емил Първанов и не са изгледали видеозаписите от съдбовния ден.

Емил Първанов – Ембака е предаден на съд за това, че на 26.06.2015 година, към 13.30 ч. на новостроящ се обект „ автомагистрала Струма “, ЛОТ-4, посредством нанасяне на удар с камък по главата съзнателно е умъртвил Николай Чивиев от гр.София, като действието е осъществено по хулигански подбуди.

Пострадалият Николай Чивиев работел в „ Агромах Роуда “ ЕООД като координатор от 03.11.2014 година Отговарял и провел обезпечаването на строителството с материални запаси, оперативно ръководство на строителните действия, механически контрол на оборудванията, решавал оперативно проблемите, зародили в процеса на строителната активност и други.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР