Допълнителна експертиза ще бъде назначена по случая със смъртта на

...
Допълнителна експертиза ще бъде назначена по случая със смъртта на
Коментари Харесай

Има още въпроси: Назначават допълнителна експертиза за починалия мъж след гонка с полицаи

Допълнителна експертиза ще бъде назначена по случая със гибелта на Пламен Пенев, който почина в Стара Загора след гонка с полицията на 31 декември, обявиха от прокуратурата.

Причината за спомагателната експертиза е, че въпросите от първичната не са задоволително изчерпателни и би трябвало да се отговори на още такива - както за здравословното положение, по този начин и за повода за гибелта. Първоначалната експертиза е подготвена и демонстрира, че гибелта е настъпила от асфиксия – патологично положение, характеризиращо се с разстройство или прекъсване на дишането, вследствие на което поражда незадоволително обогатяване на кръвта с кислород.

По наша информация жертвата е имала разнообразни болести.

Няма данни, че гибелта е настъпила в резултат на дейности на нашите чиновници, сподели шефът на ОДМВР-Стара Загора

След случая от полицията в Стара Загора обявиха, че не е проявявана експанзия към мъжа. Основната версия за гибелта му беше спазъм и задушаване. 

До съдбовния случай се стигна, откакто полицията откликва на сигнал от деца на телефон 112. Според тях мъжът ги заплашвал с нож.

В момента, в който лицето е изкарано от колата си, се е стигнало до съдбовния край. Все още не е ясно какво тъкмо се е случило

С автомобила си Пламен Пенев се опитал да избяга, при което удря различен автомобил и две патрулки. Движел се в насрещната лента и минавал сред колонките на бензиностанции. Накрая, до момента в който служителите на реда причаквали беглеца, колата му се забила в бордюр.

Според юриста на дъщерите на починалия мъж обаче дейностите на полицията са били необясними.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР