Донякъде изненадващо Ливърпул бе свързан с трансфер на плеймейкъра на

...
Донякъде изненадващо Ливърпул бе свързан с трансфер на плеймейкъра на
Коментари Харесай

Бивш в Тотнъм към Ливърпул: Вземете Кристиан Ериксен!

Донякъде изненадващо Ливърпул бе обвързван с трансфер на плеймейкъра на Тотнъм Хотспър Кристиан Ериксен часове след изиграния край сред двата отбора в Шампионската лига. „ Червените” победиха с 2:0 лондончани в Мадрид, с цел да вдигнат шестия си трофей в историята, а някогашният футболист на Тотнъм Джейми О’Хара посъветва мърсисайдци да закупят датския атакуващ полузащитник.

Някогашният халф на Тотнъм приказва пред Sky Sports, потвърждавайки, че силата на Ливърпул може да направи по този начин, че да докара Ериксен на „ Анфийлд” през лятото. Датчанинът има едвам една година оставаща по своя контракт, а също по този начин е основен съставен елемент в състава на Маурисио Почетино в последните години. Ериксен бе близо да означи гол във финала на ШЛ преди дни, само че вратарят Алисон Бекер му попречи да се разпише.

Дали Ливърпул ще се поинтересува и в действителност за подписа на футболиста, остава да се види, въпреки да е малко евентуално „ шпорите” да спрат трансфер на футболиста през лятото. Очакванията са, че „ шпорите” може да бъдат принудени да обмислят продажба на футболиста през това лято, с цел да не го изгубят без пари след края на идния сезон.

Журналистът Дейвид МакИлрой написа също по този начин, че №23 на Тотнъм Хотспър е най-силно желан от Реал Мадрид, като „ кралския клуб” се чака да бъде прекомерно деен през идния летен трансферен прозорец. Джейми О'Хара е младеж на Тотнъм Хотспър, като преди този момент е бил в академията на огромния зложелател на тима - Арсенал. В интервала 2005-2011-а година О'Хара има 34 мача за Тотнъм, като в огромна част от шестгодишния си престой на "Уайт Харт Лейн " има четири престоя чартърен в други клубове.

Още по тематиката:

Реал и Байерн се сборват през лятото за Мо Салах?

Жената на Клоп куфяла като редови почитател по време на парада на Ливърпул

Ливърпул предлага усъвършенстван контракт на Юрген Клоп след триумфа в ШЛ

Една трогателна прегръдка, която споделя всичко
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР