Донован Мичъл вкара 33 точки, а Дариус Гарланд добави 24

...
Донован Мичъл вкара 33 точки, а Дариус Гарланд добави 24
Коментари Харесай

Кливланд разпллака ЛеБрон и Лейкърс за осма поредна победа в НБА

Донован Мичъл вкара 33 точки, а Дариус Гарланд добави 24 за триумфа Кливланд със 114:110 против ЛеБрон Джеймс и Ел Ей Лейкърс в мач от постоянния сезон на Националната баскетболна Асоциация (НБА). За Кавълийрн това бе осми следващ триумф.

Джарет Алън се включи с 16 точки, а отборът се доближава към най-дългата победна серия в историята на отбора, която наброява 13 мача и бе реализирана в края на 2007 година по време на последния сезон на ЛеБрон за отбора.

Джеймс вкара 27 точки за Лейкъст, само че загуби от родния си Кливланд едвам за повторно в 19 срещи по време на 20-годишната си кариера в НБА. Единственото му друго порадение е през март 2011 година, до момента в който беше в Маями.

„ Винаги би трябвало да уважаваш величието “, сподели Мичъл, който е израснал като почитател на Джеймс и Кавс. „ Когато най-великите са на паркета, вие просто излизате там и се пробвате да намерите метод да се състезавате и да спечелите. Това направихме и за благополучие беше против ЛеБрон, само че това не беше тематика за диалози или нещо такова. “

Мичъл доближи 30 точки за шести път в осем мача.

Кливланд не е влизал в плейофите без Джеймс от 1998 година, само че този сезон тимът наподобява подготвена да напише лична история.

ЛеБрон Джеймс означи 27 точки, 7 битки и 4 асистенции за Лейкърс. Антъни Дейвис се включи с 19 точки и 12 битки, до момента в който Ръсел Уестбрук приключи с 19 точки и 10 асистенции.

Победа като посетител записа и Юта - над Лос Анджелис Клипърс със 110:102 . Джордан Кларксън вкара 23 точки, като добави 3 битки и 5 асистенции за триумфа, а Колин Секстън способства с 22 точки. Лаури Марканен се регистрира с 18 точки и 9 битки за Юта, който завоюва втори следващ мач в Лос Анджелис след серия от три провали като посетител. Джаз надделя Лейкърс със 130:116 в петък. Пол Джордж осъществя 34 точки, а Маркъс Морис добави 12 за Лос Анджелис Клипърс, който прекъсна серията си от три триумфа. Това бе първа загуба за отбора от четири срещи, в които Джордж вкарва 30 и повече точки.

Други резултати:

Торонто – Чикаго - 113:104

Мемфис – Вашингтон - 103:97. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР