Донка, която превърза раната на сириец, ухапан от куче, разкри

...
Донка, която превърза раната на сириец, ухапан от куче, разкри
Коментари Харесай

Трафиканти крия мигранти в гората край Трояново, зарязват ги гладни и жадни

Донка, която превърза раната на сириец, ухапан от куче, разкри че хванатите от кмета Димитър Николов чужденци плачели и се молили 

Край Трояново постоянно минават незаконни мигранти, въпреки селото да е отдалечено от българско-турската граница. Тъпчат ги в коли. Това сподели пред бТВ Васил, който с очите ви видял по какъв начин каналджии зарязали 20 чужденци в гората, откакто чули звука от мотора на трактора му. 

„ Бяха на пътя Русокастро-Трояново и като видяха тракторите ни да излизат от базата, ги скриха в гората. Карат ги наши хора. Преди 5-6 дни ни стопираха няколко мигранти. Искаха вода “, прибавя той.

Кметът на Трояново Димитър Николов, който в сряда извърши цивилен арест на две групи мигранти – афганистанска и сирийска в землището на селото, за което Флагман.бг пръв заяви, описа пък пред Българска национална телевизия по какъв начин раната от зъбите на куче на ръката на единият от чужденците била нескопосано отбрана с подръчни материали и загноила. Наложило се да му дадат антибиотик, тъй като младежът не се чувствал добре. 
 Кметът на Трояново Димитър Николов сподели, че неналичието на полицейско наличие се усеща
„ Когато започнах да му препасвам ръката, те плачеха и започнаха да се молят в този миг. Искаха помощ “, сподели пред бТВ Донка. 

Тя споделя, че не се е страхувала, когато държала ръката на мигрната, тъй като Господ ни научава да оказваме помощ и да обичаме. 
 Донка от Трояново не се страхувала да държи ръката на нахапания от куче мигрант поради вярата си в Бог
„ Половината от мигрантите бяха сирийци, а другите – афганистанци. Оставили са ги някакви хора без вода и без храна. Три дни са се лутали тук из местностите. Пили са вода от реките. Храна е нямало от кое място да вземат “, съобщи кметът на Трояново. 

„ Липсата на полицейско наличие се усеща. Първо трябваше да се направи разискване преди да се закрие полицейското ръководство в Камено “, сподели още той.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР