Дони направи трогателно публично признание на жена си Нети, с

...
Дони направи трогателно публично признание на жена си Нети, с
Коментари Харесай

След 23 години заедно Дони призна на Нети: Възхитен и очарован съм от теб, мила моя!

Дони направи прочувствено обществено самопризнание на жена си Нети, с която са дружно от над 20 години. Повод артистът да се изясни в обич на брачната половинка си е нейният първи моноспектакъл " Глас ", чиято премиера мина преди дни на сцената на Театър " Българска войска ".

" От 23 години живеем дружно и след нощес си споделих, че в действителност не съм те познавал в такива дълбини, които извади в моноспектакъла “Глас ”! Възхитен и удивен съм, блага моя! ", прочувствен бе Дони във фейсук. 

Самият той е създател на музиката към постановката по пиесата на Елена Алексиева. Режисьор е Ивайло Христов.



Нети се превъплъщава в ролята на Виктория Глас, дубльорката на великата оперна прима Мария Калас и ни показва душeвността на жена, разпъната сред възхищението и съперничеството, а гласът ѝ отразява бурните страсти на един живот, изживян в периферията на славата.

В моноспектакъла изкуството и животът се сливат в една история. „ Глас “ не е просто пиеса, а прекарване – огледало, в което се отразяват борбите и триумфите на всеки актьор, който се осмелява да мечтае. Станете очевидци на превръщането на тишината в ария, на сянката в светлина и открийте Гласа, който резонира във всички нас. Изживейте магията на „ Глас “ и позволете на представлението да ви въодушеви да намерите храброст да излезете от сянката и да влезете в личната си светлина на прожекторите ", споделят от Военния спектакъл.



Чувствали ли сте се по този начин, че без значение от всичко, което вършиме в живота си, може би в никакъв случай не е задоволително? Или сте мислили, че в никакъв случай не сте съществували? Кои сте вие? Отговорите на тези въпроси са в дълбините на вашето битие. Най-значимият миг на пътя е осъзнаването, че всяко деяние, което подхващаме, би трябвало да дава отговор на нашите лични стандарти. Осъзнаеш ли кой си ще схванеш, че си важен, жив и съществуваш.

Виктория Глас, жена с извънредно мощен темперамент, ще ви покаже какво е да бъдеш себе си макар компликациите, хората към нас и неуспехите. Ще ви каже, че точно поради тях сме това, което сме и в никакъв случай не би трябвало да стопираме да следваме личния си път.



Спектакълът навлиза в същността на това какво значи да желаеш живота на някого, който идолизираш, да стоиш толкоз близо, само че и толкоз надалеч от светлината на прожекторите, и в последна сметка да намериш храброст да се изправиш пред страховете си и да прегърнеш личната си еднаквост.

Това е история за борбите, в които се предаваме, преди да се бием, за цената на преследването на сянката на гения и за дълбокото избавление, когато се научим да обичаме себе си още веднъж. 



" Глас " се играе на Сцена-клуб " Максим " в Театър " Българска войска ". Датите, на които може да бъде гледан моноспектакълът са 16 март, 27 март, 6, 17 и 27 април, а през май датите са 9, 17 и 29.

Антоанета Добрева и Добрин Векилов, както са същинските име на двойката, се ожениха през 2001 година, а 10 години по-късно – на 28 март 2011 година, се роди щерка им Лилия.

Напук на всички клишета, Нети обществено предложи брак на Дони на 27 март 2001 година в Деня на театъра, по време на церемонията по разпределяне на театрални награди " Икар ". Предложението ѝ бе непринудено, а сюрпризираният Дони незабавно излезе на сцената и сподели " Да! ". Три месеца след първата си среща двамата се ожениха.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР