Дончо Барбалов е новият временно изпълняващ длъжността зам.-кмет по направление

...
Дончо Барбалов е новият временно изпълняващ длъжността зам.-кмет по направление
Коментари Харесай

Дончо Барбалов поема функциите на Евгени Крусев

Дончо Барбалов е новият краткотрайно изпълняващ длъжността зам.-кмет по направление „ Транспорт и транспортни връзки “ в София. Това сподели кметът на София Йорданка Фандъкова по време на постоянно съвещание на СОС, съобщи организация " Фокус ".
Барбалов наследява поста, откакто към този момент някогашния зам.-кмет по транспортни въпроси в Столична община Евгени Крусев, който подаде оставка, откакто стана ясно, че е получил призовка по отношение на инспекцията на прокуратурата за ремонта на столичната улица „ Граф Игнатиев “.
Дончо Барбалов е зам.-кмет по направление „ Финанси и стопанска дейност” и краткотрайно изпълняващ длъжността заместник-кмет по направление „ Столично общинско здравеопазване”.
" Работата е доста, само че ние имаме положителни екипи в общината и чакам те да продължат да работят интензивно и да реализираме триумфи по всички посоки. Рано е да се приказва за промени, това което имам като сложена номер едно задача е да възстановим придвижването на трамваите по ул. " Граф Игнатиев ", сподели Дончо Барбалов.
" Трябва да подготвим и бюджета за 2019 година, в който превозът също има огромни вложения. Всичко това би трябвало да го подготвим, с цел да може през 2019 г да осъществим и да продължим да изпълняваме програмата за ремонт на улици, строителство на нови такива и възобновяване на градския превоз, който е много напреднал ", добави още той.
Барбалов уточни, че решението за назначението му на поста е на кмета на София.
" Тя има правото да реши, тя е направила преценката кой каква позиция да извършва. "
Относно новите разделите на трамвайната линия на ул. „ Граф Игнатиев “ той разяснява:
" Още през днешния ден ще отида на място със строителната компания и надзора да обсъдим, до каква степен са стигнали дейностите и какво може да се направи от тук нататък, да схвана въпреки всичко обосновката за тези уреди там. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР