ДонАлт (DonAlt), анализатор, който точно прогнозира дъното на Биткойн през

...
ДонАлт (DonAlt), анализатор, който точно прогнозира дъното на Биткойн през
Коментари Харесай

Биткойн: Да очакваме ли корекция при BTC?

ДонАлт (DonAlt), анализатор, който тъкмо предвижда дъното на Биткойн през 2022 година, показа своята прогноза за водещият дигитален актив.

Според него обичайните финансови пазари оказват мечи резултат върху Биткойн . Той би могъл да се увеличи единствено когато тези пазари станат бичи.

В скорошен туит той изясни, че флагманската криптовалута е повлечена надолу от обичайните пазари, само че отхвърля да доближи нови дъна, до момента в който фондовият пазар се намалява.

Анализаторът счита, че BTC ще означи доста рали и ще надмине другите активи, откакто обичайните пазари се възстановят.

Въпреки че неотдавна акциите означиха обилни облаги, реакцията на Биткойн не беше оптимална и цената на актива остана релативно непроменена.

Въпреки това, ДонАлт твърди, че BTC евентуално ще види солидна зелена свещ, откакто обичайните пазари се насочат нагоре.

От друга страна, Altcoin Sherpa, различен трейдър, счита, че Биткойн може да преживее повече низходящи ценови дейности, преди да стартира възобновяване.




Той твърди, че Биткойн може да стане очевидец на още едно събитие на ликвидация, преди да се възвърне, и е допустимо даже да преживее нескончаем мечи пазар.

Анализът на Altcoin Sherpa контрастира с този на ДонАлт, който счита, че представянето на Биткойн ще зависи от обичайните пазари.

Тъй като сега Биткойн се търгува на цена към $22,370, двамата анализатори ще продължат да наблюдават от близко представянето му и ще дават прогнозите си на крипто общността.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР