Доналд Тръмп заяви, че личните му срещи с президента на

...
Доналд Тръмп заяви, че личните му срещи с президента на
Коментари Харесай

Тръмп: Ех, ако Путин седеше до мен на масата, вместо някой друг...

Доналд Тръмп съобщи, че персоналните му срещи с президента на Русия Владимир Путин може да решат международни проблеми.

В изявление за " Фокс нюз ", представено от ТАСС, Тръмп сподели, че водачите на страните от Г-7 са отделили на срещата си в Канада 25% от времето си за Русия. И добавя: Не би ли било по-добре те (руската страна) да са тук. Президентът посочи, че той " не е за Русия, а за Съединени американски щати ".

Тръмп сподели още, че в случай че на масата до него е стоял Владимир Путин, вместо някой различен, можел да каже:

" Ще ми извършите ли услуга и ще напуснете ли Сирия. Ще ми извършите ли услуга и ще напуснете ли Украйна? "

Мисля, че можехме да имаме положителни връзки или най-малко да поговорим по-добре, в сравнение с го вършим по телефона, сподели още американският президент.

Ако Путин беше на тази среща, аз бих могъл да го помоля да направи това, което е добре за мира, което е по-добре за нашата страна, за него самия, заключи Тръмп. Той също изрази убеденост (нещо което е правил многократно), че при него връзките с Русия ще бъдат по-добри, в сравнение с при предходното американско управление.

Известно е, че Тръмп предложи на страните от Г-7 да върнат Русия в клуба. Те отхвърлиха (първоначално италианският министър председател Джузепе Конте одобри концепцията на Тръмп, само че след това се солидаризира с останалите 6 и тяхната обща декларация срещу връщането на Русия). От своя страна Владимир Путин съобщи, че Г-7 са добре пристигнали на идната си среща в Русия в остарелия формат от Г-8.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР