Доналд Тръмп все още не е представил своя план за

...
Доналд Тръмп все още не е представил своя план за
Коментари Харесай

BILD: Тръмп иска да договори сделка с Путин за прекратяване на во...

Доналд Тръмп към момента не е показал своя проект за разрешаване на спора в Украйна, само че концепциите, популяризирани в консервативните кръгове в Съединени американски щати, подсказват по какъв начин може да наподобява той.

 

По-рано експрезидентът бе безапелационен, че в случай че бъде избран отново, има намерение да спре спора в границите на 24 часа.

Както показва Bild, Тръмп " към момента не разкрива детайлности ". " Въпреки това, в консервативните кръгове (които включват Републиканската партия, която утвърди Тръмп като претендент за президент) има съществени точки, които в миналото бяха дефинирани от милиардера Илон Мъск, който уголемява въздействието си в тази политическа среда ".

 

Тези проекти плануват, че Русия ще резервира Крим и други територии под собствен надзор, а Киев " няма да може да се причисли към НАТО ".

 

Bild напомня, че предложенията на Мъск бяха отхвърлени на Запад като " агитация на Кремъл ". Въпреки това сходни очертания на " помирение " към момента се популяризират в обкръжението на Тръмп, прецизира немското издание.

Налице са също терзания, че Тръмп може да изтегли Съединени американски щати от НАТО и да се откаже от отбраната на Европа - с фрапантни последствия и за Германия. Като цяло е обезпокоително, че до момента Тръмп в никакъв случай не е посочвал кой съгласно него би трябвало да завоюва войната сред Русия и Украйна. " Мълчанието му приказва доста, пишат от Bild.

 

Изявленията на Тръмп за Украйна изнервят както нейния държавен глава Владимир Зеленски, по този начин и съдружниците от НАТО. Тръмп от дълго време е действителен фактор: по негова заповед републиканците в Камарата на представителите блокират пакет от 60 милиарда $ помощ за Киев, твърди създателят на публикацията.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР