Доналд Тръмп внесе гаранция в размер на 175 млн. долара

...
Доналд Тръмп внесе гаранция в размер на 175 млн. долара
Коментари Харесай

Тръмп внесе $175 млн. гаранция по делото си за гражданска измама

Доналд Тръмп внесе гаранция в размер на 175 млн. $ по делото си за гражданска машинация в Ню Йорк. Така той избегна заплащането на глоба в размер на 454 млн. $, до момента в който делото му минава през процеса на обжалване, съобщи Агенция Франс Прес.

(*Видеото е архивно: )

 

Миналата седмица нюйоркският апелативен съд понижи гаранцията от 454 млн. $, която той в началото трябваше да заплати, като понижи сумата на 175 млн. $ и му даде 10 дни да заплати тази по-малка сума.

Първоначално дължимата глоба от близо половин милиард евро пораждаше възможност нюйоркските управляващи да пристъпят към конфискация на активите на Тръмп, в случай че той не може да заплати, само че намаляването - и намирането на компания, която да внесе гаранцията - му даде опция да си поеме въздух.

" Много почитам решението на апелативния отдел и ще внеса 175 млн. $ в брой и облигации или поръчителство, или каквото е належащо, доста бързо, в границите на 10 дни ", сподели Тръмп.

Спасителният пояс пристигна от калифорнийска организация, наречена Knight Specialty Insurance Company, която разгласи гаранцията в документ, оповестен от съда на 1 април.

77-годишният магнат в областта на недвижимите парцели, който за следващ път завоюва номинацията на републиканците, получи санкцията, откакто арбитър Артър Енгорон призна него и двамата му пълнолетни синове за отговорни в правосъден развой без присъединяване на правосъдни заседатели, като постанови, че те и фамилната му компания са излъгали за цената на активите, мамейки банки и застрахователи.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР