Доналд Тръмп сравни своите наказателни обвинения с обстоятелствата около руския

...
Доналд Тръмп сравни своите наказателни обвинения с обстоятелствата около руския
Коментари Харесай

Тръмп сравни съдебните си битки със смъртта на съперника на Путин Навални

Доналд Тръмп съпостави своите наказателни обвинявания с събитията към съветския отстъпник Алексей Навални, най-големият политически конкурент на съветския водач Владимир Путин, който умря в далечен арктически затвор, откакто беше задържан от водача на Кремъл.

Появявайки се в редакцията на Fox News Channel, авансово записано пред аудитория онлайн в Грийнвил, Южна Каролина, Тръмп разяснява гибелта на Навални, за която президентът Джо Байдън и други западни водачи упрекнаха Путин.

След това Тръмп повтори изказванията си, че правосъдните преследвания против него са водени, макар че няма доказателства, че Байдън или Белият дом са ги наредили.

„ Случаят с Навални е доста тъжна обстановка - той е доста самоуверен, той беше доста самоуверен човек “, сподели Тръмп в отговор на въпрос на Лора Инграхам от Fox News Channel.

„ Той се върна, можеше да стои настрани и, почтено казано, евентуално щеше да е доста по-добре да стои настрани и да приказва отвън страната, вместо да се наложи да се върне, тъй като хората смятаха, че това може да се случи, и то в действителност се случи.

„ И това е извънредно нещо, само че се случва и в нашата страна “, продължи Тръмп, разяснявайки, че неговите наказателни обвинявания са доказателство, че Съединени американски щати „ се трансформират в комунистическа страна по доста способи. “

„ Бях упрекнат четири пъти... всичко поради обстоятелството, че съм в политиката “, сподели Тръмп. „ Те ме упрекнаха в неща, които са толкоз нелепи. “

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР