Доналд Тръмп се опита в понеделник да изясни нещата с

...
Доналд Тръмп се опита в понеделник да изясни нещата с
Коментари Харесай

Тръмп отвърна на удара на Лиз Чейни, като... призна, че яде твърде много?

Доналд Тръмп се опита в понеделник да обясни нещата с някогашния народен представител Лиз Чейни, настоявайки, че не е бил депресиран след загубата си на изборите през 2020 година Той просто беше гладен.

В книгата на Чейни Клетва и чест, която излиза във вторник, тя споделя, че неин някогашен сътрудник й споделил, че е посетил Тръмп в Мар-а-Лаго, тъй като Тръмп бил толкоз „ депресиран “ след 6 януари, че не се храни. Тръмп отвърна на удара в понеделник.

„ Лудата Лиз Чейни, която страда от синдром на разстройството на Тръмп на равнище, рядко срещано преди, написа в скучната си нова книга, че Кевин Маккарти е споделил, че е пристигнал в Мар-а-Лаго след ФАЛСИФИЦИРАНИТЕ избори тъй като „ някогашният президент беше депресиран и не яде. “ Това изказване не е правилно “, написа Тръмп в Truth Social. „ Не бях депресиран, БЯХ ЯДОСЕН и не че не ядях, а че ядях прекалено много. “

Тръмп в Truth Social се базира на книгата на Чейни, където тя има диалог с Маккарти, който сподели, че преди малко е посетил Тръмп във Флорида.

„ Мар-а-Лаго? К...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР