Доналд Тръмп се готви да засенчи следващия президент на САЩ

...
Доналд Тръмп се готви да засенчи следващия президент на САЩ
Коментари Харесай

Тръмп готвел митинга в деня на клетвата на Байдън

Доналд Тръмп се готви да засенчи идващия президент на Съединени американски щати Джо Байдън в деня на встъпването му в служба, планирайки провеждането на огромен опозиционен протест, с който да разгласи кандидатурата си за изборите през 2024 година, оповестява английският вестник The Independent.
Докато Байдън възнамерява непретенциозно събитие за полагането на клетва с оглед епидемиологичната конюнктура в страната, Тръмп впряга целия си боеприпас, с цел да притегли вниманието към себе си, разясняват в редакцията.
По-рано NBC цитира източници, близки до президента, които споделят, че той възнамерява да пропусне клетвата на Джо Байдън и може даже да не предложения него и брачната половинка му доктор Джил Байдън да посетят Белия дом, както повелява традицията.
Опитите на Тръмп да притегли светлините на прожекторите надали са изненада, защото той от дълго време загатна, че ще се кандидатира за идващите президентски избори в страната. Той към момента не е оповестил обществено огромния протест и не е изяснил дали ще участва на встъпителното събитие на Байдън, акцентира изданието.
В няколко видеоклипа на коледното празненство в Белия дом, налични от Политико и други американски медии, господин Тръмп съобщи, че ще ги види още веднъж „ след четири години “, до момента в който тълпата го приветства.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР