Доналд Тръмп призова руския президент Владимир Путин, твърде зает с

...
Доналд Тръмп призова руския президент Владимир Путин, твърде зает с
Коментари Харесай

Тръмп: Путин има компромати за сина на Байдън, нека да ги разкрие

Доналд Тръмп прикани съветския президент Владимир Путин , прекомерно ангажиран с войната в Украйна, да разкрие компромата , с който той наподобява разполага, за Хънтър Байдън - сина на президента на Съединени американски щати , съобщи Франс прес.

Така някогашният президент републиканец се връща към нееднократно повтаряните си обвинявания, изключително по време на кандидатпрезидентската си акция от 2020 година, които бяха отхвърлени от противната страна.

Хънтър Байдън е измежду нормалните цели на Тръмп . Докато татко му бе вицепрезидент на Барак Обама (2009-2017) синът на Байдън имаше стопански ползи в Украйна и Китай и републиканците постоянно го подлагаха на критика за това.

В изявление, публикувано от медията " Риъл Америка'с войс ", Тръмп твърди, че брачната половинка на един московски кмет е дала 3,5 милиона $ на Хънтър Байдън и неговото семействo . " Това са доста пари. Тя му е дала 3,5 милиона $ и съгласно мен Путин знае какъв е отговорът тук. Мисля, че той би трябвало да го заяви обществено ", сподели Тръмп. " Според мен би трябвало да знаем този отговор ", добави той.

По време на избирателен спор Тръмп към този момент попита Джо Байдън " за какво, забавно, дамата на кмета на Москва е дала на вашия наследник 3,5 милиона $ ". " Не е правилно ", отвърна тогава демократът .

В предишното Тръмп обвиняваше Джо Байдън, че е издействал уволнението на украински прокурор, с цел да отбрани от следствие за корупция газовото дружество " Бурисма ", тъй като синът му тогава бе в управата на компанията.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР