Доналд Тръмп пристигна в Атланта, за да бъде сниман и

...
Доналд Тръмп пристигна в Атланта, за да бъде сниман и
Коментари Харесай

Регистрираха Тръмп в затвора, по-късно беше пуснат под гаранция от 200 000 долара

Доналд Тръмп дойде в Атланта, с цел да бъде сниман и регистриран в пандиза на окръг Фултън, по делото за замяна на резултатите от изборите в щата Джорджия. По-късно шерифската работа популяризира неговата фотография, на която той е облечен в наследник костюм и алена вратовръзка, с намръщена физиономия. Тръмп заплати гаранция от 200 000 $, с цел да бъде освободен.

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп се съобщи на управляващите в пандиза на окръг Фултън, Атланта, Джорджия ден след първия републикански примитивен спор, в който той не взе присъединяване.

Бившият президент е изправен пред 13 престъпни обвинявания, в това число рекет за хипотетичните му опити да предотврати резултатите от изборите през 2020 година в южния щат, който Джо Байдън завоюва.

След като дойде в пандиза на Тръмп му бяха взети пръстови отпечатъци и фотография за пръв път, макар че за четвърти път бяха престъпни повдигнати обвинявания против някогашния президент.

" Наистина имам вяра, че това е доста печален ден за Америка. Никога не трябваше да се случва. Ако оспорвате избори, би трябвало да сте способни да го извършите. Смятах, че изборите са фалшифицирани, откраднати. И трябваше да имам право да направя това ", съобщи Доналд Тръмп, някогашен президент на Съединени американски щати.

Съдията по делото е подписал съглашение сред прокурорите и правния екип на Тръмп за гаранция от 200 000 щатски $, и е забранил на някогашния президент да употребява обществените мрежи, с цел да отпраща закани против другите 18 упрекнати, както и очевидци по делото.

Окръжният прокурор Фани Уилис изиска от съда да насрочи дата на процеса за 4 март 2024 година, което е седмица преди първичните избори за президент на републиканците в Джорджия, само че откакто един от упрекнатите помоли за бърз правосъден развой, Уилис предложи 23 октомври на тази година като начална дата за делото.

Съдията утвърди молбата, само че единствено за съответния упрекнат, като датата на делото на останите 18 упрекнати, в това число Тръмп остава незнайна.

Официалното обвинявания против някогашния американски президент се чака да бъдат повдигнати в съд в Джорджия при започване на септември.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР