Доналд Тръмп повтори още веднъж, че светът нямаше да експлодира“,

...
Доналд Тръмп повтори още веднъж, че светът нямаше да експлодира“,
Коментари Харесай

Доналд Тръмп отправя ново предупреждение към НАТО и се хвали „Владимир Путин ми отговаря“

Доналд Тръмп повтори още един път, че светът „ нямаше да експлодира “, в случай че той беше президент по време на изявлението си с Найджъл Фараж, казвайки на десен интервюиращ, „ Путин ми дава отговор. “

Докато Тръмп седеше за изявление по консервативната английска телевизия с водача на UKIP, десния популистки политик Найджъл Фараж, Тръмп засегна няколко тематики, в това число сигурността на границите, където той твърди, че „ Ханибал Лектор “ може да е пресякъл границата, да си е приписал финансирането на HBCU и „ кървавата баня “, за която той упорства, ще се случи, в случай че той не бъде определен.

Тръмп твърди, че Русия няма да не би нахлул в Украйна, в случай че към момента беше президент. На въпроса на Фараж " Какво дава отговор Путин? " Тръмп отговори: „ Справихме се доста добре с него “.

„ Разбирах се ужасно с Путин. Разбирах се ужасно със Си. Не виждам това като нещо неприятно. Не знам на какво дава отговор той, той ми отговори. Той сигурно нямаше да отида в Украйна, в случай че бях там “, добави Тръмп.

ПРОЧЕТ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР