Доналд Тръмп обяви Не съм направил нищо лошо“, когато неочаквано

...
Доналд Тръмп обяви Не съм направил нищо лошо“, когато неочаквано
Коментари Харесай

„Не съм направил нищо лошо“, казва Тръмп в драматичен момент в края на процеса за гражданска измама в Ню Йорк

Доналд Тръмп разгласи „ Не съм направил нищо неприятно “, когато ненадейно му беше разрешено да се обърне за малко към арбитър от Ню Йорк в четвъртък в края на делото за гражданска машинация, което заплашва неговата бизнес империя.

Драматичният миг се разигра, откакто трима юристи на Тръмп направиха последното си изявление пред съдията от Върховния съд на Манхатън Артър Енгорон, потвърждавайки, че исковете и препоръчаната санкция от 370 милиона $ против някогашния президент са „ измислени “.

„ Не съм направил нищо неприятно, те би трябвало да ми платят за това, през което трябваше да преминем “, сподели 77-годишният Тръмп за канцеларията на основния прокурор на Ню Йорк Летиция Джеймс, която преследва случая и желае голямото наказване.

Енгорон – който сподели, че чака да излезе с решение по делото без правосъдни заседатели до края на месеца – постанови в сряда, че Тръмп не може да взе участие в заключителните причини, тъй като не се е съгласил да се придържа към „ уместни, основни обстоятелства. “

Въп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР