Доналд Тръмп не изневери на стила си и атакува Федералното

...
Доналд Тръмп не изневери на стила си и атакува Федералното
Коментари Харесай

Тръмп нарече Байдън „враг на държавата“

Доналд Тръмп не изневери на стила си и нападна Федералното бюро за следствие и приемника си на президентския пост в Съединени американски щати Джо Байдън. Това се случи на избирателен протест в Пенсилвания за междинните избори за Конгрес през есента.
Ден по-рано арбитър даде позволение за издание на конфискуваните от имението на Тръмп материали, включващи 18 документа с гриф „ строго секретно “.
76-годишният републиканец съобщи, че интервенцията на ФБР е „ една от най-шокиращите зпоупотреби с власт от която и да е администрация в американската история “.

 
Срамният обиск и проникването в дома ми в Мар-а-Лаго бяха подигравка на правдивост, насмешка със законите, традициите и правилата на Америка пред целия свят. Светът бе шокиран от случилото се. Той (Байдън) е зложелател на страната Искате ли да знаете истината? Той и групата, която го управлява, са врагове на страната.
Доналд Тръмп, президент на САЩ (2016-2020 г.)

Докато Тръмп поставя основите за предстоящата акция за президентските избори през 2024 г, той е изправен пред редица правни провокации. 48 празни папки, обозначени като класифицирани, също бяха открити в дома му.

 
Интригуващ детайл, който съм сигурен, че следователите се пробват да схванат по-добре, е откриването на десетки празни папки, носещи гриф „ строго секретно “. Какво е имало в тези папки? Какво се е случило с тези документи?
Ерик Тъкър, публицист от Асошиейтед прес

Бившият основен прокурор по времето на Тръмп – Уилям Бар, съобщи, че изглежда правителството е имало основателни аргументи да извърши обиска в дома на републиканеца, да вземем за пример „ положителни “ доказателства за възпрепятстване на правораздаването.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР