Снимката на Тръмп в Джорджия бързо се превръща в символ на кампанията

...
Доналд Тръмп напоследък се оплаква от снимките, използвани за него
Коментари Харесай

Доналд Тръмп напоследък се оплаква от снимките, използвани за него във Fox News.

"Те нарочно показват абсолютно най-лошите мои снимки, особено голямата "оранжева" с брадичката ми, изтеглена назад", написа той в своята платформа Truth Social .

Бившият президент очевидно предпочита снимката, направена в затвора на окръг Фултън в Атланта, където беше арестуван по обвинения в заговор за отмяна на резултатите от изборите в Джорджия през 2020 г. в четвъртък.< /p>

Минути след публикуването на снимката, тя се появи на уебсайта на г-н Тръмп заедно с изявление, че той е бил арестуван, въпреки че не е извършил престъпление. „Това, което се случи, е пародия на справедливостта“, се казва в него, заедно с призив за дарения за кампанията.

Изстрелите са унищожили други политически кариери. За него това вече се е превърнало в символ на кампанията.

Всъщност, след броени часове официалната му кампания продаваше тениски с изображението. „НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙТЕ“, гласят те. Предлагат се също чаши и стикери.

Това е още един пример за това как г-н Тръмп продължава да се противопоставя на политическата тежест.

Вече не сме изненадани, когато рейтингите му в социологическите проучвания се покачват с всяко наказателно обвинение срещу него. В крайна сметка обвиненията срещу Джорджия бяха четвъртите за пет месеца.

Можем също да видим, че човекът, който може да трябва да прекара по-голямата част от следващата година в съдебна зала, а не в кампанията, все още е ясният фаворит за спечелване на президентската номинация на Републиканската партия за 2024 г.

Той пренаписва законите на политиката точно в пред очите ни.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР