Доналд Тръмп-младши призова предприемача Илон Мъск да създаде своя собствена

...
Доналд Тръмп-младши призова предприемача Илон Мъск да създаде своя собствена
Коментари Харесай

Синът на Тръмп призова Илон Мъск да създаде социална мрежа

Доналд Тръмп-младши прикани бизнесмена Илон Мъск да сътвори своя лична обществена мрежа, която може „ да отвее Twitter “ и да „ избави свободата на словото в Америка “, откакто се оплака от перманентното блокиране на акаунта на татко си в главната от Джак Дорси платформа, съобщи „ Индипендънт “.

Най-големият наследник на президента Тръмп изясни, че Twitter упражнява „ еднопосочна целенасочена “ цензура и предложения шефа на SpaceX и Tesla да постави начало на конкурентна обществена мрежа.

„ Исках да измисля нещо, което да се оправи с безумието във връзка с цензурата, която се случва сега и явно е насочена еднопосочно “, изясни Тръмп-младши. „ Защи Илон Мъск не сътвори платформа? “, попита той. По думите му това е верният човек, който да се изправи против Twitter.

„ Искам платформа, която да оспорва моите хрумвания против нечии други, а освен хора на място, които ми споделят това, което желая да чуя “, добави още синът на президента на Съединени американски щати.

През последната една седмица YouTube, Twitter и Фейсбук закриха сметките на Доналд Тръмп, откакто негови последователи щурмуваха постройката на Конгреса, считана за знак на американската народна власт.

Twitter предприе дейности и против над 70 хиляди профили, свързани с придвижването QAnon, в чиято основа стои тайната доктрина, че сатанисти педофили скрито ръководят света, а Доналд Тръмп е „ спасителят “, този, който се бори против тях, както и против изтъкнати демократи, фигури в Холивуд и съдружници от така наречен „ дълбока страна “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР