Доналд Тръмп, кандидат на Републиканската партия за изборите в САЩ,

...
Доналд Тръмп, кандидат на Републиканската партия за изборите в САЩ,
Коментари Харесай

Тръмп: Готов съм за дебати с Джо Байдън навсякъде и по всяко време

Д оналд Тръмп, претендент на Републиканската партия за изборите в Съединени американски щати, съобщи, че е подготвен за диспути със своя противник от Демократическата партия, президента Джо Байдън, " на всички места и когато и да е ", съобщи Франс прес.

" За положителното на нашата страна е значимо Джо Байдън и аз да дебатираме по основни за Съединени американски щати и американския народ въпроси ", съобщи някогашният президент в своята мрежа Truth Social.

" Ето за какво приканвам за привикване на диспути, без значение къде и по кое време ", сподели той.

След съкрушителни победи на първичните избори в партиите си, Байдън и Тръмп би трябвало, в случай че не се случи нещо извънредно ненадейно, да се изправят един против различен на президентските избори през ноември - реванш за изборите през 2020 година

Ако се има вяра на допитванията обаче, този двубой сред 77-годишния някогашен президент и 81-годишния настоящ президент по никакъв начин не вълнува гласоподавателите.

За да реализират победа в поляризираната до прекаленост страна, и Байдън, и Тръмп ще би трябвало да активизират своята електорална база и да завоюват колкото може повече самостоятелни делегати в шепа колебаещи се щати.

Президентът Байдън, който не се показва изключително безапелационно в социологическите изследвания, ще се опита да завоюва милиони американци за своята визия за страната с огромна политическа тирада през днешния ден пред Конгреса - тирада, която Доналд Тръмп се зарече " да поправя " непосредствено в ефир.

Байдън и Тръмп се изправиха един против различен в поредност диспути през есента на 2020 година Демократът, някогашен вицепрезидент на Барак Обама, завоюва президентските избори. Тръмп обаче по този начин и не призна провалянето си, обвинявайки демократите, без доказателства, че са " откраднали " изборите, напомня Агенция Франс Прес.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР