Доналд Тръмп изпадна от класацията Forbes 400 на най-богатите хора

...
Доналд Тръмп изпадна от класацията Forbes 400 на най-богатите хора
Коментари Харесай

Доналд Тръмп вече не е достатъчно богат за най-ексклузивния клуб на САЩ

Доналд Тръмп изпадна от класацията Forbes 400 на най-богатите хора в Съединени американски щати за повторно от три години насам, заяви списанието в сряда, до момента в който процесът против някогашния президент за бизнес измами продължи в Ню Йорк.

" Доналд Тръмп към този момент не е задоволително богат за най-ексклузивния клуб в страната ", написа.

" Със положение, оценено на 2,6 милиарда $, той се отдалечава с 300 милиона $ от границата за класацията на Forbes 400 на най-богатите хора в Америка, годишното премерване, което Тръмп е захласнат от десетилетия, безмилостно лъжейки репортерите, с цел да се опита да се изкачи по-високо в листата. ", коментира.

Според Forbes спадът от 600 милиона $ в чистото положение на Тръмп се дължи най-много на проблеми и внезапно падаща стойност в Truth Social, обществената медийна платформа, която той сътвори, откакто беше изхвърлен от Twitter и Фейсбук поради офанзивата против Конгреса на 6 януари.

Портфолиото от недвижими парцели на Тръмп, върху което той построи името си, преди да влезе в политиката през 2015 година, също пострада.
 Ще забележим ли още веднъж прекъсване на работата на държавното управление в Съединени американски щати?
Ще забележим ли още веднъж прекъсване на работата на държавното управление в Съединени американски щати?

По-рано тази година политическите спорове към лимита на дълга на Съединени американски щати заплашиха да провокират банкрут на държавния дълг

Бизнесът на голф игрищата на Тръмп се е възстановил, отбелязва още Forbes, след спад по време на престоя му в Белия дом.

Оценките на голф игрищата обаче са измежду въпросите, които се преглеждат в процеса за гражданска машинация на Тръмп в Ню Йорк, където съдията към този момент постанови, че магнатът " явно [е направил] лъжливи оценки, които обвинените са употребявали в бизнеса ".

Летиция Джеймс, основният прокурор на щата Ню Йорк, желае 250 милиона $ и професионални наказания против обвинени, в това число Тръмп и неговите възрастни синове.

77-годишният Тръмп е изпадал от листата на Forbes и преди - за първи път през 1990 година, когато империята му за недвижими парцели изпитваше усложнения. Той също изпадна от листата през 2021 година, след безредното му президентство и на фона на пандемията от Covid. Той се върна в листата през 2022 година
 Икономиката на Съединени американски щати е свръхзадлъжняла - следствията
Най-голямата стопанска система в света е свръхзадлъжняла - следствията

Наскоро държавният дълг на Съединени американски щати доближи исторически връх от 33 трилиона $

Година по-късно Тръмп има огромни правни проблеми. Изправен пред цивилен иск за клюка, произлизащ от обвиняване в обезчестяване, което съдията сподели, че е " значително правилно ", той би трябвало също по този начин да отговори на 91 наказателни обвинявания.

Въпреки това той резервира огромна преднина в изборите за президент на Републиканската партия и е актуалният любимец, който да се изправи против Джо Байдън в конкуренцията за Белия дом през 2024 г.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР