Доналд Тръмп изнасилил бившата си съпруга Ивана под въздействието на

...
Доналд Тръмп изнасилил бившата си съпруга Ивана под въздействието на
Коментари Харесай

Тръмп изнасилил Ивана от болка и яд, дъщеря им му се подигравала

Доналд Тръмп изнасилил някогашната си брачна половинка Ивана под въздействието на мощна болежка и яд, откакто си направил интервенция за понижаване на плешивостта.

За интервенцията признава общата им щерка от брака на милиардера и красивата чехкиня. Иванка Тръмп постоянно се подигравала на татко си поради това, разкрива нова биографична книга за американския прездент, отдадена на една година в Овалния кабинет.

Косата на Доналд Тръмп от дълго време е известна тематика в обществените медии, като хората постоянно се подиграват освен на цвета, само че и на формата. Мнозина залагат, че той има и тупе. Това не е правилно.

Прическата му се съпоставя с рошави чехли Gucci, с тролска кукла и грозна гъсеница в Перу.

Според новата книга на Майкъл Улф, отдадена на първата година на президента Тръмп в кабинета "Огън и гняв: В Белия Дом на Тръмп ", Иванка Тръмп се надсмива на личния си татко и споделя с другари, че имал интервенция за понижаване на скалпа, която да спре оплешивяването му, споделя Huffington Post.

Това е интервенция, при която се отстраняват елементи от скалпа, наранени от плешивост, с цел да се понижи общата повърхност на алопеция.

Тръмп си е я направил през 1989 година.

Американското издание написа, че болката, която изпитвал и яда от това какъв брой го боли, той излял над тогавашната си брачна половинка Ивана - майката на красивата Иванка. Ивана споделя за пръв път това по време на развода им през 1990 година, се твърди в книга, написана 3 години по-късно от тексаски кореспондент, озаглавена "Изгубеният магнат. Многото животи на Доналд Тръмп ".

КОИ СА ПЕТТЕ ДЕЦА НА МИЛИАРДЕРА

Полудял от болежка преди 29 години, когато се подложил на това, той желал да накара Ивана да страда като него и я упреквал, че тя му предложила пластичния хирург.

ОТ ЧЕХОСЛОВАКИЯ ДО ТРЪМП ТАУЪР - ЖИВОТЪТ НА ИВАНА ТРЪМП

"Вашият шибан доктор ме унищожи! - изкрещява той. Доналд навежда Ивана на леглото. След това я хваща за косата, там, където са го рязали него. Доналд стартира да къса косата на Ивана, като че ли се пробва да я накара да почувства същата болежка, която изпитва. Ивана стартира да плаче и да крещи. Той раздира облеклата си и разкопчава панталоните си ". В книгата следва детайлно изложение на случилото се. На идващия ден, когато Ивана се върнала в спалнята, той я чакал. Тя изглеждала ужасена от раздраната коса, разпръсната на всички места в леглото, той я гледал гневно и попитал Нали боли?

По-късно самата Ивана признава с половин уста това в публично известие. Медията обаче припомня, че през 1991 година Ивана подписва съглашение, което й не разрешава да приказва за брака си. "За мен това бе обезчестяване, само че не желая думите ми да бъдат възприемани безусловно и в престъпния смисъл на думата ", декларира през днешния ден 68-годишната Ивана.

Сблъсък на съпругите: Защо Ивана Тръмп ядоса Мелания

В доста случаи тази интервенция се прави в две стъпки. Първо, към четири до шест седмици преди процедурата лекарите пренасочват някои от артериите на главата. Втората стъпка е да се оформи Y-образна част от скалпа на пациента. Белезите нормално са покрити с коса. Американската асоциация за косопад има отрицателно отношение към този вид намеса.

"Тя се подиграва на татко си пред други хора ", се споделя в новата книга в този момент, отдадена на една година от мандата му с създател

някогашния коментатор на "Гардиън " .

Иванка Тръмп постоянно описвала и самата интевенция - изрязва се кръг от скалпа, и краищата се събират, с цел да се оформи косата. Освен това американският президент употребявал и втвърдяващ спрей.

В книгата място намира и тематиката за цвета на косата му - употребил артикул Just For Men (Само за мъже) - това е тип багра, която колкото по-дълго остава, толкоз по-тъмно става.

Проблемът е, че Доналд Тръмп очевидно нямал самообладание да изчака багрилото да си свърши работата, което отнемало 5 мин. Затова и косата му ставала оранжево-руса.

9 Times Donald Trump’s Hair Has Tried to Run Away https://t.co/OMBQuAzStW via @StyleCaster
— Debbie (@Dangchick1) 19 декември 2017 година
Публикуването на фрагменти от нова книга за ръководството на Доналд Тръмп

разкрива, че някогашният началник на акцията на Тръмп и пълководец в Белия дом Стивън Банън счита за "предателска " и "непатриотична " скандалната среща на Доналд Тръмп младши, зетя на Тръмп Джаред Къшнър и Пол Манафорд с руснаци, предлагащи злепоставяща информация за Хилари Клинтън, през юни 2016 година в "Тръмп тауър ".

Книгата обаче съдържа и други непредвидени разкрития, като това, че никой от акцията на Тръмп не е очаквал той да завоюва президентските избори, а самият Тръмп, както и множеството хора в щаба му, гледал на присъединяване си в конкуренцията като на трамплин за кариера в малкия екран или политиката. Според Улф актуалната първа дама Мелания Тръмп била ужасена от вероятността за победа на брачна половинка си. Когато в нощта след изборите станало ясно, че Тръмп в действителност печели пред Клинтън и отива в Белия дом, Мелания избухнала в сълзи и то не от наслада.

Директорът по връзките на първата дама отхвърли тези изказвания и сподели, че книгата трябвало да се продава на щанда за преоценена фантастика.

Според Улф дъщерята на президента Иванка Тръмп и шурей му Джаред Къшнър били сключили договорка кой от тях един ден да се кандидатира за президент. Иванка хранела очаквания първата жена президент на Съединени американски щати да е не Хилари Клинтън, а тя.

Арабела - внучката на Тръмп, която стана звезда в Китай

10 ПЪТИ, В КОИТО ИВАНКА ТРЪМП СМАЯ С ВЪНШНИЯ СИ ВИД - СНИМКИ

Как в действителност е същинското име на Иванка Тръмп

В фрагментите, стигнали до медиите, се твърди, че във вътрешните битки постоянно взела участие група, включваща Къшнър, Иванка и стопански консултант Гари Кон, която се противопоставяла на клика отпред с Банън. Улф цитира съветника по националната сигурност на президента Ричард Никсън, Хенри Кисинджър, съгласно който "Това е война сред евреи и неевреи ".

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР