Доналд Тръмп или ще бъде изнесен до края на седмицата

...
Доналд Тръмп или ще бъде изнесен до края на седмицата
Коментари Харесай

Журналистът С. Гаспаров от САЩ: Тръмп или ще бъде изнесен с белезници, или с усмирителна риза

Доналд Тръмп или ще бъде изнесен до края на седмицата с белезници, или с усмирителна риза. Това разяснява българският публицист в Съединени американски щати Симеон Гаспаров пред Българска национална телевизия след невижданото навлизане на стачкуващи в поддръжка на Тръмп в постройката на Американския конгрес.
„ За тези 4 години на ръководство Тръмп съумя да изгуби Конгреса, Сената, да срине Републиканската партия, а и да загуби президентството. Той е като Нерон от Древния Рим, който стои и гледа пламъците. Само че Древен Рим и Вашингтон са две доста разнообразни неща “, сподели Гаспаров.

Този път даже вицепрезидентът Майк Пенс и републиканецът Мич Макконъл потвърдиха, че Конституцията е над всичко. Щатите, а не депутатите избират президента на Съединени американски щати, това се споделя в Конституцията, изясни Гаспаров.

Много скоро може да се включи и 25-тата корекция за започване на процедура за премахване на президента от власт, изясни журналистът.

Според него събитията от нощес са освен разследване от ръководството на Тръмп, а резултат от доста дълго струпване. Средната класа в Съединени американски щати изчезва - представете си един песъчлив часовник на доста небогати и доста богати, който непрестанно пораства, а това по средата - междинната класа, се стопява, изясни Гаспаров.

„ Тръмп оставя като завещание една срамна Америка, през днешния ден той постави едно огромно леке даже върху престижа на Америка на международната сцена. Наследството му е срам “, безапелационен е журналистът.

Днес демократи и републиканци най-сетне схванаха, че би трябвало да работят дружно, през днешния ден ударихме дъното и нека от тук нататък стартираме да се движим нагоре, добави той.

Според Гаспаров арестуваните ще са доста, тъй като в региона има камери, а в Капитолия е неразрешено потреблението на оръжие.

„ Днес се видя, че кралят е гол, че Вашингтон може да бъде високомерен. Националната армия бе вдигната по паника, ситуацията в действителност е като във филм, само че фактът е един - разсъдъкът надви “, сподели журналистът.

Според него в този момент се чака Джо Байдън да излекува раните в американското общество.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР