Доналд Тръмп е по-загрижен за предстоящите първични избори в Ню

...
Доналд Тръмп е по-загрижен за предстоящите първични избори в Ню
Коментари Харесай

Доналд Тръмп е по-фокусиран върху първичните избори, отколкото името му да се появява в документите на Джефри Епщайн, казват източници

Доналд Тръмп е по-загрижен за идните първоначални избори в Ню Хемпшир, в сравнение с името му да се появява в неотдавна разпечатаните правосъдни документи, свързани с починалия педофил Джефри Епщайн, споделя източник пред Page Six.

Никога не е имало доказателства за непозволени дейности от страна на Тръмп. Но някогашният президент е бил обществен прочут на финансиста преди рухването му в недружелюбност и името на Тръмп се появява измежду набора от неотдавна оповестени документи от правосъдни каузи, свързани с Епщайн и неговата тогавашна другарка и съзаговорничка Гислейн Максуел.

Имената, упоменати във вестниците, включват тези на някои от жертвите на Епщайн и Максуел, хипотетични другари и познати на Епщайн, някои от неговия личен състав и други, както и някои хора, обвинени в несъответствуващи връзки с малолетни, като принц Андрю. (Британската кралска персона твърдо отхвърли да е направила непозволено действие).

Други са Бил Клинтън, Кейт Бланшет, Леонардо ди Каприо, Наоми Кембъл, нито е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР