Доналд Тръмп е остро критикуван от лекари, след като в

...
Доналд Тръмп е остро критикуван от лекари, след като в
Коментари Харесай

Това е безумие: Лекар от Уолтър Рийд критикува разходката на Тръмп

Доналд Тръмп е остро подложен на критика от лекари, откакто в неделя следобяд направи край поддръжници пред военномедицинската болница " Уолтър Рийд ", където президентът е лекуван след , написа " Гардиън ".
 Мери Тръмп: Президентът гледа на болестта като на
Мери Тръмп: Президентът гледа на болестта като на " непростима уязвимост "

Президентът и татко й Фред Тръмп са гледали на заболяването като " уязвимост ".

Най-малко двама души, евентуално сътрудници от " Сикрет сървис ", носеха респиратори и очила, до момента в който придружаваха президента по време на къса разходка.

Джеймс Филипс, доктор от Университет " Джордж Вашингтон ", който също лекува в " Уолтър Рийд ", назова разходката " безумство ".

" Всеки в автомобила по време на изцяло ненужната " разходка " на президента би трябвало незабавно да бъде подложен под 14-дневна карантина . Те могат да се разболеят. Те могат да умрат ", написа той в " Туитър ".
 Доналд Тръмп изненада симпатизанти - помаха им от автомобила си
Доналд Тръмп изненада симпатизанти - помаха им от автомобила си

Президентът беше с маска в кола

" За политическия спектакъл. Заповядан от Тръмп, с цел да подложи на риск техния живот поради спектакъл. Това е безумство ", акцентира лекарят.

Във второ известие в " Туитър " Филипс добави, че автомобилът на президента е освен блиндиран, само че и херметически затворен против химическа офанзива. По думите му рискът от предаване на ковид вътре е висок. " Безотговорността е поразителна ", акцентира той и означи, че се моли за " Сикрет сървис ".

Филипс разяснява още в изявление за " Ню Йорк таймс ", че разходката на Тръмп повдига тревожния въпрос дали президентът подрежда на лекарите какво да вършат, което съгласно него би било нарушаване на стандартите за оказване на здравна грижа.
 Тръмп може да бъде изписан още на следващия ден
Тръмп може да бъде изписан още на следващия ден

Лекарите оповестиха, че президентът е лекуван и с дексаметазон

Джонатан Рейнър, професор по медицина и хирургия в Университет " Джордж Вашингтон ", също предизвести, че президентът е изложил на риск сътрудниците от " Сикрет сървис ". Той също счита, че това е връх на безотговорността.

NBC отбелязва, че представител на Белия дом е разкрил, че Мелания Тръмп няма да напуща Белия дом, с цел да посети брачна половинка си, тъй като излага на риск сътрудниците и лекарите, които би трябвало да я съпроводят.

Джеймс Клапър, някогашен шеф на националното разузнаване, разяснява пред Си Ен Ен, че това е " същинският Тръмп ".

" Президентът постоянно е бил шоумен ", сподели Клапър.

Миналата седмица сътрудници от " Сикрет сървис " са изразили гнева си поради безразсъдното държание на Тръмп , което ги подлага на риск.

" Никога не го е било грижа за нас ", разкри един от сътрудниците, написа " Вашингтон пост ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР