Доналд Тръмп е готов да разбере дали неговият иск във

...
Доналд Тръмп е готов да разбере дали неговият иск във
Коментари Харесай

Тръмп ще научи дали искът във Върховния съд на Обединеното кралство за обвинения в досиета може да продължи

Доналд Тръмп е подготвен да разбере дали неговият иск във Върховния съд на Обединеното кралство по отношение на изказвания, че е взел участие в „ перверзни “ полови дейности и е давал подкупи на съветски чиновници, може да продължи.

Бившият президент на Съединени американски щати (77) завежда иск за отбрана на данните против Orbis Business Intelligence – консултантска компания, учредена от някогашния чиновник на MI6 Кристофър Стийл – и търси обезщетение за страдалчество.

Г-н Стийл, който преди този момент ръководеше бюрото за Русия на Сикрет интелиджънс сървис, беше създател на по този начин нареченото досие Стийл, което включваше отречени изказвания, че господин Тръмп е бил „ злепоставен “ от съветската работа за сигурност, ФСБ.

На чуване през октомври на съда беше казано, че господин Тръмп завежда делото си за две бележки в досието, в които се твърди, че е взел участие в „ секс празненства “, до момента в който е бил в Санкт Петербург, и е взел участие в „ златен душ “ с проститутки в Москва.

Но юристите на Orbis желаеха искът на господин Тръмп да бъде отритнат,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР