Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд

...
Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд
Коментари Харесай

Тръмп: Би било нецелесъобразно да пътувам до Украйна точно сега

Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския счита визитата си в Украйна сега за нецелесъобразно, защото не е президент на Съединени американски щати, предава Reuters, като се базира на изказване от акцията на републиканеца.

Представители на акцията на Тръмп обявиха, че президентът на Украйна Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога не е имал публични контакти с някогашния президент на Съединени американски щати.

" Няма контакт от Зеленски и президентът Тръмп обществено съобщи, че би било нецелесъобразно той да пътува до Украйна тъкмо в този момент, тъй като не е главнокомандващ “, се споделя в публикувания текст, представен от " Фокус ". 

В същото време Reuters напомня, че претендентите за президент на Съединени американски щати постоянно пътуват в чужбина, с цел да подобрят външната си политика.

Бивши претенденти на Републиканската партия, които отпаднаха от конкуренцията, в това число някогашният вицепрезидент и някогашният губернатор на Ню Джърси Крис Кристи, посетиха Украйна, до момента в който водеха акция за номинацията на Републиканската партия. По време на първата си президентска акция през 2016 година Тръмп посети Мексико и се срещна с тогавашния президент Енрике Пеня Нието.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР