Доналд Тръмп атакува ФБР относно разследването на атентата срещу него

...
Доналд Тръмп атакува ФБР относно разследването на атентата срещу него
Коментари Харесай

Тръмп с атака по ФБР: Не знаят дали ме е ударил шрапнел, стъкло или куршум, но бяха убедени, че Байдън е безпроблемен

Доналд Тръмп нападна ФБР по отношение на следствието на атентата против него откакто Конгреса изслуша шефа на организацията Кристофър Рей. Нищо чудно, че в миналото известното ФБР е изгубило доверието на Америка, написа някогашният американски президент в ядосан коментар, оповестен в Truth Social.

" Директорът на ФБР Кристофър Рей сподели през вчерашния ден на Конгреса, че не е сигурен дали съм бил ударен от шрапнел, стъкло или патрон (ФБР даже в никакъв случай не е проверявало!), само че беше сигурен, че Кривият Джо Байдън е физически и когнитивно „ безпроблемен “ - неверно! Ето за какво той не знае нищо за терористите и другите нарушители, нахлуващи в страната ни в рекордни количества. Единственият му фокус е унищожаването на J6 Patriots, нападението на Мар-а-Лаго и спасяването на радикалните леви лунатици, като тези в този момент в окръг Колумбия, които горят американски флагове и рисуват със спрейове нашите велики национални монументи - с нулево отмъщение. Не, за жалост беше патрон, който удари ухото ми, и то мощно. Нямаше стъкло, нямаше шрапнели. Болницата го назова „ рана от патрон в ухото “ и това беше. Нищо чудно, че в миналото известното ФБР е изгубило доверието на Америка! ", написа Тръмп. 

Пред конгресмените Кристофър Рей не даде доста нови детайлности за стрелбата против републиканеца. Той заяви, че стрелецът е вдигнал дрон над мястото, където се е състоял митинга, близо два часа, преди Тръмп да излезе на сцената. Запитан за какво някогашният президент не е бил предизвестен и за какво не са го спрели да излезе пред тълпата, Рей отговори, че не знае. 

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР