Доналд и Мелания Тръмп ще дадат вечеря на Еманюел и

...
Доналд и Мелания Тръмп ще дадат вечеря на Еманюел и
Коментари Харесай

Къде семейство Тръмп ще посрещнат семейство Макрон?

Доналд и Мелания Тръмп ще дадат вечеря на Еманюел и Брижит Макрон в Маунт Върнън - историческата резиденция на Джордж Вашингтон, при държавното посещаване в Съединени американски щати на френския президент и брачната половинка му в края на април, предадоха Франс прес и Асошиейтед прес.
 
 Историческото имение Маунт Върнън Guliver/Getty Images
Имението на първия президент на Съединени американски щати ще подсети " по прелестен метод неповторимия статут на Франция - първия съдружник на Америка ", сподели говорителката на Белия дом Сара Сандърс.
 
След тази " частна вечеря " на 23 април френският президент ще гостува на Тръмп в Белия дом . Това ще бъде първото държавно посещаване на непознат водач в мандата на Доналд Тръмп.
 
 Историческото имение Маунт Върнън Guliver/Getty Images
На 25 април Еманюел Макрон ще приказва пред обща сесия на двете камари на Конгреса.
 
Тръмп бе посетител на Макрон в Париж през юл и. Президентските двойки вечеряха на втория етаж на Айфеловата кула, откъдето се открива неповторима панорама към Париж.
 
 Историческото имение Маунт Върнън Guliver/Getty Images
Резиденцията Маунт Върнън , която е отворена за визити, е в щата Вирджиния, на двайсетина километра южно от Вашингтон. През 2007 година там се срещнаха тогавашните президенти на Франция Никола Саркози и на Съединени американски щати Джордж Буш наследник, припомня Агенция Франс Прес.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР