Дона Келс е известна с това, че подкрепя синовете си,

...
Дона Келс е известна с това, че подкрепя синовете си,
Коментари Харесай

Дона Келс разкрива известната си рецепта за бисквитки, за да помогне за плащането на дълга за обяд на студентите

Дона Келс е известна с това, че поддържа синовете си, Канзас Сити Чийфс тайт енд Травис Келс и центърът на Филаделфия Ийгълс Джейсън Келс — само че те не са единствените деца тя демонстрира поддръжка на.

Annie's Barn, дребен бизнес в региона на Канзас Сити, притегли вниманието на 71-годишната жена с чаша за кафе, на която пишеше: „ Това е светът на Mama Kelce и ние всички просто живеем в него “ — толкоз доста, че в последна сметка тя купи 20, с цел да ги раздаде като коледни дарове.

„ Тя искаше тази чаша. Мислеше, че това е истерично “, сподели собственичката Ани Стоу, 59, пред KMBC. „ Тя поръча 20 от тях да ги раздаде като дарове. “

Мама Келс е известна и с фамозните си шоколадови бисквитки, които направи за Травис и Джейсън, преди да играят един против различен на Супербоул през 2023 година, и Стоу имаше концепция да включи нейната рецепта в нов артикул.

„ Станах задоволително смела просто да напиша и да кажа: „ Хей, бихте ли желали да си сътрудничим при изработването на вашата рецепта за би...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР