Доминик Уест казва съпругата на аристократа Катрин Фицджералд вярва, че

...
Доминик Уест казва съпругата на аристократа Катрин Фицджералд вярва, че
Коментари Харесай

Доминик Уест разкрива, че съпругата на аристократката Катрин Роуланд смята, че той „изобщо не е много правдоподобен“ в части от висшата класа – след като призна, че отрицателните отзиви за Короната го оставиха прикован на легло за два ДНИ

Доминик Уест споделя брачната половинка на аристократа Катрин Фицджералд има вяра, че той се отличава единствено когато поема функции от работническата класа 

Уест изобрази проблематичния детектив Джими Макналти (на снимката) в The Wire през всичките пет сезона на шоуто на HBO 

Уест също по този начин завоюва самопризнания за ролята си на някогашен затворник Jean Valjean в телевизионна акомодация на Les Misérables и запаметяващо се смразяващо показване на конструктора на серийни убийци Фред Уест в тежка драма Подходящ възрастен.

„ Аз съм МакНълти, аз съм Жан Валжан и аз съм Яго [роля, която той изигра с мощен йоркширски акцент в продукцията на Шефилд Крусибъл на Отело].

" Мисля, че това са най-хубавите ми функции. Някои хора наподобяват добре с твърди яки, само че аз не мисля, че съм един от тях. Разбирам настройките и методите на висшата класа и одобрявам тези герои, само че като новобранец.


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР