Доминик Тийм не е излизал на корта в официален мач

...
Доминик Тийм не е излизал на корта в официален мач
Коментари Харесай

Тийм с добри новини: Тренировките вървят отлично, нямам търпение да се завърна

Доминик Тийм не е излизал на корта в формален мач от половин година насам, когато по време на дуел от конкуренцията в Майорка получи травма на китката. По проект австриецът трябваше да направи завръщането си при започване на сегашния сезон в Австралия, само че по-рано самият той разгласи новината, че се отдръпва от присъединяване на Аустрелиън Оупън, защото не се е възстановил изцяло от контузията.

По-късно Тийм увери почитателите си, че въпреки всичко ще застане още веднъж под светлината на прожекторите още в ранните седмици от 2022-ра. Австриецът ще вземе присъединяване в събитията, състоящи се при започване на месец февруари в Южна Америка - Кордоба и Рио. Завръщането на първенеца от US Open е чакано с неспокойствие, а през вчерашния ден той зарадва своите фенове с малко видео в Instagram акаунта си, на което написа в описанието:
Вижте тази обява в Instagram.

" Незначителни спънки, големи завръщания. Тренировките вървят чудесно. Очаквам с неспокойствие идните шампионати. Надявам се, че и вие сте също толкоз разчувствани, колкото съм аз " - написа Тийм.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР