Доминик Тийм е вторият финалист в заключителния Мастърс турнир в

...
Доминик Тийм е вторият финалист в заключителния Мастърс турнир в
Коментари Харесай

Доминик Тийм детронира Зверев и ще спори за титлата в Лондон

Доминик Тийм е вторият финалист в заключителния " Мастърс " шампионат в Лондон. Със мощна игра австрийският тенисист детронира първенеца от преди година Александър Зверев след 7:5, 6:3.

Тийм не остави подозрения в превъзходството си, като сподели по-голямо постоянството в играта си, с което затвърди впечатляващото си показване от началото на шампионата. 22-годишният Зверев действаше на приливи и отливи, като германецът се пропука във значимите моменти от мача.

Във финала Тийм ще се изправи против дебютанта в шампионата Стефанос Циципас, който по-рано денем надделя Роджър Федерер в два сета. Мачът за купата е в 20 ч. в неделя.

Двубоят стартира с проблеми за Тийм, който трябваше да избавя точки за пробив в два поредни геймове. Астриецът устоя и на собствен ред завоюва подаването на противника в последния вероятен миг, като взе преднина след 7:5.

Във втория сет двамата тенисисти печелеха елементарно сервис геймовете си първоначално. Тийм изкача своя миг и проби за 4:2, като резервира преднината си и затвори мача в своя изгода.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР