Домът на дракона ще има втори сезон, съобщи The Hollywood

...
Домът на дракона ще има втори сезон, съобщи The Hollywood
Коментари Харесай

Рекорден интерес даде шанс за втори сезон на Домът на дракона

" Домът на дракона " ще има втори сезон, заяви The Hollywood Reporter. Решението за продължение на сериала е взето, откакто първият епизод " Наследниците на дракона ", чиято премиера беше при започване на тази седмица сложи връх по гледаемост.

Началото на предисторията на „ Игра на тронове “ е гледана от 9,99 милиона фенове в нощта на премиерата от 21 до 22 август 2022 година по HBO и HBO Max. Няколко дни по-късно аудиторията на сериала набъбна до 20 милиона фенове в Съединени американски щати. Статистиката обгръща и гледанията в платформите Linear, On Demand и HBO Max.

„ Ние сме доста горди от постигнатото от целия екип на House of the Dragon. Нашият свръхестествен актьорски състав и екип си сложиха съществено предизвикателство и надминаха всички упования. ", сподели Франческа Орси, изпълнителен вицепрезидент на програмирането на HBO.

Ръководството на HBO е обмисляло продължение на сериала при изискване, че премиерата е сполучлива. Колко епизода ще има в идващия сезон, представители на компанията към момента не са прецизирали.

Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР