Домът на бъдещето 2022 стартира. Събитието се открива с темата

...
Домът на бъдещето 2022 стартира. Събитието се открива с темата
Коментари Харесай

Домът на бъдещето 2022 стартира с панел Зелен дом

Домът на бъдещето 2022 започва.

Събитието се открива с тематиката за резистентност и зелени решения, обединена в панел „ Зелен дом “.

Инж. Наталия Петрова - управител бизнес развиване в направление „ Системи за домашна автоматизация “ на Schneider Electric, ще показа дребните, само че верни стъпки в посока основаване на зелен дом.

Ще бъде наранена тематиката за спестяването на сила, свързаността на другите системи и новата актуализирана серия ключове и контакти UNICA на компанията.

Иван Иванов, управител Бизнес Развитие в Home of Wool, ще ни ориентира впосочи критериите, които би трябвало да имаме поради, когато търсим матрак или мека мебел.

Петър Петров - съосновател и шеф на студио INDORIO и INDORIO Art, ще опише по какъв начин смарт системите могат да усъвършенстват разхода на сила в дома.

Домът на бъдещето 2022 се излъчва онлайн на profit.bg, novini.bg, woman.bg и idei.bg и ще отвори полемиките и към цените на парцелите и икономисване на средства от автоматизация на дома.

Модератор на панелните полемики е Мария Силвестър.

Темите от полемиките са показани в панелите Зелен дом, Красив дом, Достъпен дом и Умен и Сигурен дом.

Красив дом – 10.30 часа

Дискусионният панел „ Красив дом “ събира на една маса топ специалистите в страната с фокус върху архитектура и интериор. Борис Главчовски, шеф на Хьорман България, ще показа характерностите на идеалната интериорна врата и скъпи препоръки по какъв начин да я изберем.

Хелен Кос, създател и арт шеф на Helen Koss Interiors, ще опише какви са последните трендове в интериорния дизайн и какво би трябвало да се има поради при избор на материали за дома.

А ръководителят „ Изследване и развиване “ в Knauf - доктор арх. Даниела Иванова-Узунова, ще показа Кнауф Клийнео - актуален новаторски артикул с отношение към дизайнерско оформяне на окачени тавани и стенни обшивки, възстановяване на акустиката и повишение на качеството на въздуха в пространствата.

Умен и Сигурен дом – 11.30 часа

Темите за сигурността и отбраната на дома ще бъдат водещ акцент в този панел. Пред камерите ще застане Теодора Петрова-Василева - продуктов и маркетинг експерт „ Сградни Решения “ в ABB, която ще показа решения за цялостна автоматизация на дома, както и обособени функционалности на автоматизацията, като сигурност, отбрана, дизайн и комфорт.

Бизнес мениджърът в Econom Smart System Стефан Ковачев ще отговори на въпросите „ какво е виртуален иконом? “ и „ по какъв начин да преминем от аналогов към съвременен цифров дом? “.

Достъпен дом – 12.30 часа

В панела „ Достъпен дом “ ще се включи Иван Козаров - ръководещ шеф на Arco Real Estate, който ще показа трендовете в новото строителство и ще ни даде препоръки в какво да влагаме.

Борислав Гостев - началник Отдел „ Управление на търговски сътрудници “ в ОББ, ще отговори на въпроса „ Оочаква ли се повишение на лихвените проценти по заемите и по какъв начин това би се отразило на месечните вноски? “. Той ще добави тематиката със препоръки за покупката на жилище с ипотека.

Дизайнерът и създател на блога mila.land и thehouse.social - Мила Владисавова, ще опише по какъв начин домът да наподобява дизайнерски, даже когато не можем да си позволим да наемем дизайнер, както и кои са най-евтините неща, които постоянно излизат скъпо във всеки един ремонт.

Събитието Домът на бъдещето 2022 се организира със съдействието на Хьорман България и Schneider Electric.

Повече информация може да намерите на: https://profit.bg/homeofthefuture/ и във фейсбук страницата на събитието.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР