Домът е нашето убежище, ние внасяме от енергията си в

...
Домът е нашето убежище, ние внасяме от енергията си в
Коментари Харесай

Може да ви изглежда незначително, но ТЕЗИ 6 неща блокират ПАРИТЕ ви

Домът е нашето леговище, ние внасяме от силата си в него и постоянно се стараем атмосферата да е уютна и спокойна. Но посредством някои наши дейности или предмети, които слагаме у дома, се задейства негативната сила, която въздейства на материалното ни положение. За някои от вас тези неща са незначителни, само че това напълно не е по този начин и ви предлагаме отсега нататък да не допускате тези неточности, в случай че желаете шансът да се задържи вкъщи.

Капещи кранове
4 зодии, които няма да имат проблем с парите през 2022 година
През идната година представителите на четири зодиакални знака ще имат невъобразим финансов триумф. Те би трябвало да проявят неизменност и...

Капещите кранове у дома като се изключи че основават скучен звук, са и източник на негативна сила. Те усилват и разплащателните сметки, а и са знак на изтичащите финанси, които имаме.

Натрупана прахуляк и непотребен отпадък

Ако в дома ви е доста прашно, кошовете са претъпкани и не отдавате огромно значение на това, то не очаквайте шансът да се задържи у дома. Натрупаните мръсотии у дома блокират навлизането на нова, позитивна сила и задържат отрицателната вкъщи. Това важи и в веществен аспект.

Държите прекомерно доста празни бутилки и буркани

По същия метод както при прахта и боклуците, празните бутилки и всевъзможни съдове, които не са нужни за всекидневно прилагане, също не дават шас на триумфа да прекрачи прага на дома ви. Добре е да ги сортирате по подобен метод, че да останат единствено най-необходимите и то на място, където няма да ви се пречкат непрекъснато. В противоположен случай няма по какъв начин да очаквате веществен разцвет.
Ако постоянно намирате МОНЕТИ на пътя, разберете какво значи това
Всеки от нас в миналото е намирал монети или банкноти на пътя. Обикновено незабавно прибираме паричката в себе си, без да се замисляме дали т...

Прекалено доста сувенири 

Най-различни статуетки, магнити по хладилника, сувенири и други също основават едно чувство за натруфеност, което от време на време даже има потискащо деяние. Те не доставят никаква позитивна страст, а даже в противен случай, а на всичко от горната страна пък и не разрешават на триумфа да се настани в дома ви.

Стари движимости

По същия метод, в случай че не можете да се отделите от старите си движимости и сте се трансформирали даже във вехтомани, то не очаквайте дома ви да е изпълнен с приятна атмосфера. Въздухът е напълнен с отминали мемоари и страсти, като отрицателните взимат превес. Запазете единствено в действителност значимите движимости за вас, направете място за нови мемоари и позволете на позитивната сила да ви сполети.

Мръсни прозорци
Как да притеглим парите и шанса в годината на Тигъра
Предстоящата 2022 година ще премине под знака на Синия воден Тигър. Важно е още в новогодишната нощ да го привлечете на своя страна и п...

Може би ви се коства необичайно, само че мръсните прозорци също имат въздействие върху силата в дома. Те даже притеглят бедността. А до момента в който светлите и чисти прозорци, които разрешават на слънчевите лъчи да навлязат в дома ни, ни донасят разцвет и триумф във всяко начинание. Поддържайте всички прозорци и огледала в дома си чисти, с цел да не позволявате на парите ви да ви напущат.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР