Домът е мястото, в което всеки човек се чувства добре.

...
Домът е мястото, в което всеки човек се чувства добре.
Коментари Харесай

Поставих чаша с вода и сол в хола, за да проверя дали имам лоша енергия у дома

Домът е мястото, в което всеки човек се усеща добре. Той е знак на семейство, уют, топлота, отбрана. Именно у дома ние се усещаме най-добре. Именно там желаеме да се върнем след тежък ден, неприятна среща или неприятно въодушевление. Знаем, че вкъщи можем да сме спокойни и да си починем както от отговорностите си, по този начин и от останалите хора. Понякога обаче даже вкъщи не се усещаме добре и дори ни се коства, че се натоварваме повече. Това може да се дължи на неприятна сила, която е влезнала и се е настанила в дома ни. Проблемът е, че тя се натрупва и се отразява даже и на връзките ни с околните.

Проблеми, канфликти и разногласия стартират да изпълват всекидневието ни и ние се усещаме все по-отпаднали и изтощени. Но има елементарен метод, по който да проверим дали в дома ни има неприятна енегрия и надлежно – да се отървем от нея. И то единствено благодарение на чаша с вода и сол. Трябва ни чаша, вода, 1 с.л. морска сол и 1 бутилка бял оцет. Това, което се изисква от нас, е доста просто. Сипваме оцета в чашата и към него прибавяме малко вода. Слагаме в чашата и солта. Слагаме чашата с оцет, вода и сол в стаята на място, което не е елементарно налично. Оставяме я там за едно денонощие. Ако по-късно забележим, че солта плува във водата, значи има неприятна сила и би трябвало да повторим ритуала. Когато солта остане на дъното на чашата, значи домът ни е рафиниран.

Независимо дали вярвате в неща като „ неприятна “ или „ негативна “ сила, тя въпреки всичко може да участва във вашия дом. Това сигурно не води до положителни събития и страсти, уверени са експертите, нещо повече-отрицателната сила може да провокира да се случат доста странни неща. Парични проблеми, напрежение, меланхолия са единствено част от събитията, които могат да се дължат на съществуването на негативна сила, чието „ количество “ надвишава това на позитивната. Понякога тези сили влизат в домовете ни без наша вина-членовете на фамилията, съседи или посетители без да желаят могат да ги „ внесат “ и да повлияят на нашето въодушевление и благоденствие. В резултат на това можете да се почувствате неспокойни и подтиснати.

Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е средства от националната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР